Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ne adânceam în prăpastie și eu nu puteam face nimic

 



Mihai Eșanu a povestit care sunt sfaturile după care s-a ghidat în viață și a dezvăluit că avea insomnii când Dinamo se împotmolise la retrogradare.



- Mihai, cum a fost acest prim sezon al tău în Liga 1?


- Am început ca al doilea portar, apoi au venit cei doi spanioli, ajunsesem al treilea, am ajuns și la Dinamo II, apoi viața a făcut să fiu titular la prima echipă. Mă bucur că am putut să-mi fac meseria și sper să pot să mi-o fac și mai bine.


- Ai avut emoții vizavi de retrogradare?


- Sincer, da. Mai ales când eram accidentat și nu puteam ajuta deloc. Ne adânceam în prăpastie și eu nu puteam face nimic.


- Ce poate obține Dinamo de la sezonul viitor?


- Nu știu ce să zic. Nu știu ce se va întâmpla în perioada următoare, e greu de spus. Nu mă pot hazarda în pronosticuri. Oricum, ideea principală e să nu mai ajungem să trecem prin aceleași emoții, la retrogradare.



- Care este cel mai important vis al tău în carieră?


- Să fiu titular la echipa națională.


- Având în vedere realitatea de la Dinamo, faptul că ultimul titlu a fost în 2007, crezi că ai putea deveni campion cu "câinii"?


- Îmi doresc. Dar depinde de prea mulți factori, mai ales administrativi, de aceea e greu de răspuns la întrebarea ta. Dacă s-ar pune lucrurile pe făgașul normal și ar fi totul cum ar trebui administrativ, nu ar suna atât de imposibil. În momentul de față, e imposibil!



sursa: gsp.ro



Comentarii