Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ne adânceam în prăpastie și eu nu puteam face nimic

 Mihai Eșanu a povestit care sunt sfaturile după care s-a ghidat în viață și a dezvăluit că avea insomnii când Dinamo se împotmolise la retrogradare.- Mihai, cum a fost acest prim sezon al tău în Liga 1?


- Am început ca al doilea portar, apoi au venit cei doi spanioli, ajunsesem al treilea, am ajuns și la Dinamo II, apoi viața a făcut să fiu titular la prima echipă. Mă bucur că am putut să-mi fac meseria și sper să pot să mi-o fac și mai bine.


- Ai avut emoții vizavi de retrogradare?


- Sincer, da. Mai ales când eram accidentat și nu puteam ajuta deloc. Ne adânceam în prăpastie și eu nu puteam face nimic.


- Ce poate obține Dinamo de la sezonul viitor?


- Nu știu ce să zic. Nu știu ce se va întâmpla în perioada următoare, e greu de spus. Nu mă pot hazarda în pronosticuri. Oricum, ideea principală e să nu mai ajungem să trecem prin aceleași emoții, la retrogradare.- Care este cel mai important vis al tău în carieră?


- Să fiu titular la echipa națională.


- Având în vedere realitatea de la Dinamo, faptul că ultimul titlu a fost în 2007, crezi că ai putea deveni campion cu "câinii"?


- Îmi doresc. Dar depinde de prea mulți factori, mai ales administrativi, de aceea e greu de răspuns la întrebarea ta. Dacă s-ar pune lucrurile pe făgașul normal și ar fi totul cum ar trebui administrativ, nu ar suna atât de imposibil. În momentul de față, e imposibil!sursa: gsp.roComentarii