Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Ne adânceam în prăpastie și eu nu puteam face nimic

 Mihai Eșanu a povestit care sunt sfaturile după care s-a ghidat în viață și a dezvăluit că avea insomnii când Dinamo se împotmolise la retrogradare.- Mihai, cum a fost acest prim sezon al tău în Liga 1?


- Am început ca al doilea portar, apoi au venit cei doi spanioli, ajunsesem al treilea, am ajuns și la Dinamo II, apoi viața a făcut să fiu titular la prima echipă. Mă bucur că am putut să-mi fac meseria și sper să pot să mi-o fac și mai bine.


- Ai avut emoții vizavi de retrogradare?


- Sincer, da. Mai ales când eram accidentat și nu puteam ajuta deloc. Ne adânceam în prăpastie și eu nu puteam face nimic.


- Ce poate obține Dinamo de la sezonul viitor?


- Nu știu ce să zic. Nu știu ce se va întâmpla în perioada următoare, e greu de spus. Nu mă pot hazarda în pronosticuri. Oricum, ideea principală e să nu mai ajungem să trecem prin aceleași emoții, la retrogradare.- Care este cel mai important vis al tău în carieră?


- Să fiu titular la echipa națională.


- Având în vedere realitatea de la Dinamo, faptul că ultimul titlu a fost în 2007, crezi că ai putea deveni campion cu "câinii"?


- Îmi doresc. Dar depinde de prea mulți factori, mai ales administrativi, de aceea e greu de răspuns la întrebarea ta. Dacă s-ar pune lucrurile pe făgașul normal și ar fi totul cum ar trebui administrativ, nu ar suna atât de imposibil. În momentul de față, e imposibil!sursa: gsp.roComentarii