Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Echipa alb-roșie a primit o veste excelentă

[starttext]




08 imag0903



Gazonul arenei din Ștefan cel Mare a fost refăcut și este în regulă pentru meciul Dinamo - Viitorul, de luni. În urmă cu două săptămâni era lamentabil.





Terenul și-a schimbat culoarea în Ștefan cel Mare. În urmă cu două săptămâni, la meciul cu Juventus Colentina, 3-0, gazonul arăta ca unul al unei arene comunale. Acum, chiar înainte de partida decisivă pentru play-off cu Viitorul, se prezintă în condiții bune. Roș-albii au fost obligați să schimbe suprafața de joc, mai exact pirul din gazon, care se degradează în această perioadă a anului.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

S-au făcut injecții cu nisip, însămânțări, fertilizări, tratament, iar acum terenul arată bine. Mai sunt suprafețe mici în care se văd firele îngălbenite ce nu s-au regenerat încă, doar pe o jumătate de teren. Dinamo a avut un contract de refacere a gazonului cu firma lui Marian Oprișan.


erenul arată acum a gazon de fotbal

Pentru a păstra șanse de a ajunge în play-off, Dinamo are nevoie să o învingă pe Viitorul. Echipa alb-roșie este pe locul 7, cu 21 de puncte, în timp de formația lui Hagi este pe 6, cu 23 de puncte.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii