Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anghelache e de acord cu Negoiță: ”Amendă și excluderea din lot. Cineva trebuie să meargă din cameră în cameră”

[starttext]









Constantin Anghelache, fostul președinte al clubului Dinamo, este de acord cu amendarea rebelilor de la echipa ”roș-albă” și excluderea lor din lot pe o perioadă determinată.





Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a dictat deja sancțiuni după episodul petrecut înaintea partidei cu Aerostar Bacău din Cupa României. Toţi cei care au petrecut sunt penalizaţi cu 3000 de euro, lucru cu care este de acord și Constantin Anghelache, fostul președinte al echipei.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

”Cred că aici nu a existat această rigoare. Tentația este mare în viață mai ales pentru acești copii. Incorectitudinea în fotbal iese cel mai repede la suprafață. Aseară am reținut și niște puncte contradictorii, e limpede în ce spune Hanca și ce zic șefii. Eu aș face o cercetare și măsurile care se iau trebuie să fie pe măsură. Pentru mine ar fi amenda care s-a dat și excluderea lor din lot, cu o pregătire controlată, fotbalul este pentru profgesioniști. Au mai fost ei într-un avion în care s-a făcut ceea ce s-a făcut”, a spus Constantin Anghelache la Digi Sport Matinal.

Concret, Steliano Filip și câțiva dintre colegii săi ar fi băut până la 05:00 dimineața, în camera de hotel în care au fost cazați iar ceilalți clienții au fost deranjați de zgomotul făcut de dinamoviști și au chemat poliția. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat.

Constantin Anghelache a spus că în programul lui Dinamo trebuie să existe un program strict care trebuie respectat cu rigoare de toți fotbaliștii.

”Sigur, situația s-a complicat de la momentul Piatra Neamț până aseară și e dificil de explicat. Trebuie să lucrăm în progres, pentru a ajunge la o concluzie. Pentru cei care au nesocotit echipa și au stat până la ora două, trei, patru, cinci dimineața trebuie să se ia măsuri. Eu, când am lucrat cu Mircea Lucescu, când spuneam că la ora 10, 11 noaptea e stingerea, cineva mergea din cameră în cameră să verifice. Erau atenționați că venim și peste 30 de minute să verificăm, pentru ca ei să înțeleagă că trebuie să se odihnească, să respecte programul, să existe disciplină”, a încheiat fostul președinte la Digi Sport Matinal.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii