Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nicolae Badea și-a dat mâna cu PCH și se implică în cazul suporterului dinamovist bolnav de cancer

[starttext]










Împreună cu suporterii PCH, mișcat de cazul suporterului dinamovist Dan Cucu, Nicolae Badea, acționar al Orange România, s-a folosit de relațiile sale de business, convingând toate companiile de telefonie mobilă din țară să aloce un număr special pentru donații.





Astfel, cine vrea să-l ajute pe suporterul bolnav de cancer poate trimite un SMS la 8826, număr valabil în perioada 01 noiembrie 2017 -⁠ 30 noiembrie 2017.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA-⁠ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

Fanul dinamovist Mihai Daniel Cucu a fost diagnosticat la doar 34 de ani cu cancer, boală care i-a afectat o mare parte din organe și acum face chimioterapie.

Donații se mai pot face și în conturi bancare sau prin PayPal:

EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740
LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580
USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781
PayPal: rodanielred_s@yahoo.com

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii