Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Telenovela se apropie de final » Verde pentru noul stadion al lui Dinamo

[starttext]





foto: Alex Nicodim


Juriștii de la Compania Naţională de Investiţii au dat aviz favorabil documentaţiei arenei “câinilor” pentru Euro 2020, care va fi amplasată în locul velodromului.





 Cea mai mare controversă a planului de demolare și construcţie a celor 4 arene din București, pentru proiectul Euro 2020, noul stadion Dinamo, pare că se apropie de final.

Conducerea Clubului Sportiv Dinamo a identificat o zonă din Parcul Sportiv, vechiul velodrom și o parte a poligonului de tir care nu îi aparţin lui Nicolae Badea, și a trimis documentaţia către Compania Naţională de Investiţii (CNI).



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Recent, Departamentul juridic al CNI a dat aviz favorabil respectivelor acte, care atestă că zona este liberă de sarcini, astfel că până la finalul lui noiembrie ar urma să fie finalizată licitaţia de atribuire a executării planurilor de prefezabilitate și de fezabilitate.

130 de milioane €
este suma totală estimată de CNI pentru construirea celor 4 arene, inclusiv obiectivele adiacente și amenajări exterioare

INTRĂ ÎN PLANUL DE INVESTIȚII CNI PE 2018

“Noul obiectiv va fi introdus curând în planul de investiţii pentru 2018. Cei de la Dinamo erau pe vechea listă, dar cu vechiul stadion, acum trebuie să se facă modificări, pentru noua locaţie”, susţin surse CNI. Din cele 3 posibile soluţii de construcţie, cel mai probabil, după cum arată locaţia, va fi aleasă varianta de 20.000 de locuri, pentru a rămâne spaţiu și pentru amenajările exterioare, de genul inelului de acces din jurul arenei sau parcări.

72.500 de locuri
vor avea în total cele patru stadioane: Arcul de Triumf (8.000), Ghencea (30.000), Giulești (14.500) și Dinamo (20.000)

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii