Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță nu glumește! ”Îi trimit în vacanță pe banii mei”. Obiectivul tinerilor lui Dinamo

[starttext]









Vasile Miriuță nu a glumit când a anunțat ce prima specială vor avea tinerii dinamoviști, dacă vor ajuta la îndeplinirea obiectivului. Antrenorul lui Dinamo a susținut că, dacă echipa va prinde play-off-ul, le va plăti o vacanță de vis.




"Dacă suntem acolo unde îmi doresc, îi trimit pe tineri în vacanţă pe banii mei. Eu am vorbit serios, le-am promis şi o să mă ţin de cuvânt", a spus Miriuță, pentru Digi Sport.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Ion Gheorghe, Alin Dudea și Valentin Costache sunt jucătorii tineri folosiți de Miriuță de la venirea în Ștefan cel Mare.

Ion Moldovan a preluat-o pe Concordia, după plecarea lui Miriuță și are patru victorii în primele patru meciuri disputate pe banca ilfovenilor.

"Felicitări lui Ion Moldovan, sunt nişte rezultate excelente. La Chiajna, e o echipă formată de mine. Au venit 11 jucători noi şi a fost nevoie de o perioadă mai lungă să fie puşi pe picioare. Nu e uşor, nu poţi să ai rezultate imediat, mai ales că aduci atât de mulţi jucători noi, care au probleme cu pregătirea fizică", a comentat tehnicianul.

"Vă spun sincer, Bumba a venit la Chiajna pentru mine. Şi Bawab la fel, m-a sunat şi mi-a zis: "Dacă rămâneţi, vin". Dar la ora respectivă nu ştiam de oferta lui Contra şi de posibilitatea să vin în Ştefan cel Mare", a mai spus Miriuță.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii