Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă a găsit omul care să bage bani alături de el


[starttext]







Imagini pentru negoita gsp


Ionuţ Negoiţă pare că s-a decis asupra omului care vrea să-l aducă în locul lui Adrian Mutu pentru a conduce administrativ clubul din Ştefan cel Mare. Cornel Şfaiţer este alesul finanţatorului lui Dinamo, iar cauzele invocate sunt două. 1. este dinamovist şi 2. a reuşit să aducă în prim-planul fotbalului românesc un club iniţial insignifiant, FC Botoşani. Numai că s-a omis cel mai important element: 3. nu ar fi doar preşedinte, ci şi investitor!





Iar acesta e principalul motiv pentru care Şfaiţer ar fi alegerea perfectă din punctul de vedere al lui Ionuţ Negoiţă. Şfaiţer nu este doar un simplu salariat care să conducă clubul pe partea executivă, ci este şi un om care bagă bani în fotbal! Aşa a fost la fiecare echipă la care a activat. Practic, doar la FC Botoşani este investitor minoritar, în rest a fost acţionar principal!

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Cornel Şfaiţer, patron la alte trei echipe!
După Revoluţia a înfiinţat Avântul Vorona, o echipă dintr-o comună situată la câţiva kilometri de Botoşani, pe care a susţinut-o financiar vreme de cinci ani. Apoi, în 1997 a fondat CS Botoşani, unde a fost tot patron în liga a treia. După, în 2002, a trecut la nivel de Liga a doua, la Suceava, unde a fost unul din cei patru acţionari ai Bucovinei Suceava.

Tot el este cel care l-a convins pe Valeriu Iftime, patronul firmei de instalaţii sanitare şi termice Elsaco, să investească la FC Botoşani. Şfaiţer a deţinut rolul de preşedinte, dar şi de acţionar minoritar şi de sponsor, prin grupul său de firme, Prodalcom, care produce băuturi alcoolice, având o fabrică chiar în Vorona, comuna în care şi-a început şi activitatea de finanţator în fotbal.

Obişnuit al deplasărilor cu Dinamo
Şfaiţer mai are o calitate care îl recomandă pentru postul de preşedinte la Dinamo: chiar e dinamovist de mic! Preşedintele celor de la Botoşani a devenit fan al „câinilor” din adolescenţă şi a venit în Bucureşti la toate meciurile importante de-a lungul timpului. Nu rata nicio partidă cu Steaua sau Rapid şi nici meciurile din cupele europene.




Preşedintele Botoşaniului a fost şi un obişnuit la meciurile din străinătate ale echipei din Ştefan cel Mare. Nicolae Badea şi Cristi Borcea l-au invitat deseori, el făcând aproape mereu parte din delegaţia dinamovistă la deplasările externe ale formaţiei. Şfaiţer are 51 de ani, este căsătorit şi are două fete.

„Am rețeta pentru ca Dinamo să reușească. O știu! Se poate! Dar trebuie bine pus la punct totul la început de drum. Apoi e nevoie de seriozitate, de multă muncă. E adevărat că Dinamo e altceva față de Botoșani, dar acolo e loc de mult mai bine. Vom vedea ce se va concretiza, nu e ușor de luat o decizie. Nu ne jucăm. La Dinamo se vor multe într-un timp scurt. Trebuie bine configurat lotul, trebuie să fim foarte atenți la jucătorii care merită să îmbrace acel tricou. E nevoie de jucători care-și dau viața. În plus trebuie bine selecționați jucătorii străini. E nevoie de un număr mic de jucători străini, dar cu o calitate deosebită care să poată face față. Dinamo a avut succes când a avut băieți devotați și mulți români” (Cornel Şfaiţer)

sursa: www.fanatik.ro
sursa photo: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii