Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gnohere: "Dacă Dinamo va fi în play-off, va fi bine pentru toată lumea"

[starttext]










Prezent la conferința dinaintea meciului cu FC Voluntari, sâmbătă, ora 21:00, Harlem Gnohere i-a mulțumit lui Mircea Rednic pentru că l-a luat la Dinamo și a explicat de ce îi vrea pe rivali în play-off.




"Am avut o perioadă bună la Dinamo. Îi voi mulţumi mereu lui Rednic pentru că m-a adus. De când a plecat, mereu am fost recunoscător, i-am mulţumit.

Este clar că este greu pentru Dinamo, că echipa nu merge bine, că este pe locul 12. Cred că Rednic este potrivit situaţiei de acolo, am lucrat cu el, ştiu că este un antrenor bun, deci cred că va fi bine pentru ei.

Dacă Dinamo va fi în play-off, va fi bine pentru toată lumea. Atât pentru suporterii lui Dinamo, cât şi pentru suporterii lui FCSB, pentru că este derby al Bucureştiului. Ar fi bine să se califice în play-off", a declarat Harlem Gnohere conform TV Telekom Sport.

ÎN AUGUST ÎL FĂCEA "MINCINOS"
Rednic și Gnohere s-au "înțepat" reciproc vara trecută. "Puriul" a deschis primul, cu o ironie. AICI

Francezul a reacționat imediat pe Instagram:

"Un mincinos nu are patrie, își protejează doar interesele proprii. Nu-i pasă de nimeni. Mincinosul este egoist și manipulator".

Apoi, după ce-a marcat golul de 2-1 pentru FCSB în deplasarea de la Mediaș, "Bizonul" s-a dus în fața camerelor, și-a pus degetele la urechi și a închis ochii, ca și cum "nu aud, nu văd".

Gnohere nu s-a lăsat și a mai postat un mesaj: "Ignoră personajele care te critică. Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră!".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii