Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Federaţia se implică în scandalul bahic de la Dinamo: "Nu se poate aşa, trebuie recuperaţi"

[starttext]




FOTO: GAZETA SPORTURILOR


Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a comentat scandalul bahic în care mai mulţi jucători dinamovişti au fost implicaţi săptămâna trecută, când au petrecut cu alcool înaintea meciului din Cupă cu Aerostar Bacău.





"Am vorbit cu Mutu şi Contra să-i chemăm să avem o discuţie. Vreau să-i întreb, să descopăr ce e în capul lor. Ce vor să facă ei în continuare? Nu se poate juca fotbal aşa în continuare!

Nu e în regulă, oamenii ăstia trebuie recuperaţi cumva! E responsabilitatea mea să încerc să recuperez jucătorii pentru echipa naţională. Nu se poate aşa ceva, trebuie să intervenim să vedem ce se întâmplă", a declarat Stoichiţă, la Pro X.

Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea şi Vlad Costache sunt jucătorii implicaţi în scandalul de la Piatra Neamţ. Filip şi Hanca fac parte din circuitul echipei naţionale, în timp ce Nedelcearu şi Costache sunt costant prezenţi la acţiunile echipei de tineret.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii