Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dacă antrenorul e finanțator, Ionuț ce face, antrenează?!

[starttext]









Astăzi bate Dinamo! După două săptămâni de pauză, astăzi băieții noștri se vor confrunta cu Juventus București.
Un meci din care trebuie să ieșim învingători.




Cu toate că noi toți spunem că va fi un meci ușor, știm că nu este așa: Juventus București  ocupă ultimul loc în liga1 și nu mai are nimic de pierdut, așa că urmează să fie o echipă agresivă.
Cum noi avem nevoie de o victorie, presiunea meciului poate afecta jucătorii.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




După un parcurs foarte slab al echipei noastre, Vasile Miriuță promite o altă atitudine a jucătorilor: "În aceste două săptămâni am lucrat foarte mult la antrenamente și pe faza de atac, cât și pe faza de apărare, în care am luat multe goluri în cele 3 meciuri de când am venit eu antrenor și asta nu mi-a plăcut. Vom fi un alt Dinamo de acum încolo,  o să vedeți. Dacă vom prinde play-off -ul, la jucătorii mai tineri le dau cadou câte o vacanță exotică în țările calde, să se ducă și ei cu prietenele!"


Jucătorii numiți au fost Dudea, Costache, dar și cei care vor mai prinde lotul: "plătesc din buzunarul meu, este cadoul făcut de mine pentru jucătorii tineri!" a spus Vasile Miriuță.


După cum se vede antrenorul a unit din nou echipa, după ce era să fie ruptă în două: jucătorii români pe de o parte, și cei străini, și se bazează foarte mult pe lotul actual, spunând că nu mai trebuie multe transferuri din iarnă, că se bazează pe lotul actual, care este un lot foarte puternic!


Oare Nea Vasile spune asta pentru ca băieții să se concentreze pe aceste meciuri până în iarnă?! Sau chiar el este antrenorul potrivit pentru ca echipa să joace mult mai bine?


Toți știm că avem un lot valoros cu excepția rezervelor, unde nu stăm prea bine! Dacă tragem o concluzie, noi am pierdut foarte multe puncte pe final de partidă, s-a văzut că nu avem condiție fizică.


Acum se vede că avem un antrenor cu sânge alb- roșu: câți antrenori din istoria lui Dinamo, au plătit din propriul buzunar excursii pentru proprii jucători?
Nea Vasile, vrea să fie Moș Crăciun și va face tot ce îi stă în putință să vadă Dinamo acolo sus, unde îi este locul!


Păcat că nu avem și un finanțator la fel, care să înțeleagă ce înseamnă Dinamo.
Haideți cu toții să susținem echipa în această perioadă foarte grea, dar și pe Vasile Miriuță, care după părerea mea, este antrenorul care vrea mult bine acestui club.
Astăzi bate Dinamo!


sursa photo: www.gsp.ro
Articol scris de: Dragos Bostangiac
[endtext]

Comentarii