Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum vrea să includă în acționariat Clubul Sportiv Dinamo! Continuă criticile la adresa lui Dusan Uhrin

 



O a doua ședință a avut loc între membrii DDB și Răzvan Zăvăleanu. Au fost discutate mai multe aspecte, legate de potențiali investitori sau eventuale transferuri ce ar putea fi perfectate, în cazul în care clubul va continua în Liga a 2-a.


Alexandru Răuță: „Uhrin a avut clinciuri cu toți jucătorii”

„Noi, jucătorii, am vrut să rămână domnul Stoican. I-am zis să stea cu noi, chiar și domnul Mureșan era pe aceeași linie. În primul rând, domnul Stoican este român și cunoștea foarte bine nucleul de jucători. El se baza mai mult pe jucătorii români, nu pe străini, ca domnul Uhrin. 

Acesta a avut diverse clinciuri cu toți jucătorii. Sunt de părere că nu s-a pliat pe ceea ce ar fi fost nevoie la noi, la Dinamo. Să știi că nu m-am certat cu el, să nu se înțeleagă așa ceva, dar am avut cu toții contre cu dânsul din punct de vedere tactic.


Făcea niște alegeri nepotrivite, avea jucătorii lui pe care, indiferent ce s-ar fi întâmplat, nu i-ar fi scos din echipă, pe când noi, românii, eram văzuți mai prost, cum s-ar spune”, a declarat Răuță potrivit playsport.

A făcut multe improvizații de când a venit, jucători care nu evoluau pe posturile lor, ați văzut și voi. Uite, la ultimul meci, era 1-1 cu „U” Cluj, îl scoate pe Cosmin Matei, număr 10, și introduce un mijlocaș central mai defensiv. Nu poți, la rezultatul acela, să scoți ofensiv, care îți mai creează ceva, o fază, o ocazie, o pasă și să bagi defensiv

-Alexandru Răuță, Dinamo

Cum vrea să includă în acționariat Clubul Sportiv Dinamo!

„Colaborarea cu CS Dinamo ar fi cel mai bun lucru care i s-ar putea întâmpla clubului. Și cred că forma în care ar trebui să fie făcut acest lucru, ar fi ca CS Dinamo să fie unul dintre acționarii SC Dinamo 1948 SA, astfel că echipa de fotbal să se întoarcă de unde a plecat, în anii 90, în anumite condiții”, potrivit PlaySport Live

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit planul care se construiește în „Ștefan cel Mare”. O colaborare între SC Dinamo 1948 SA și Clubul Sportiv Dinamo! 

Dacă toate lucrurile vor funcționa așa cum își doresc șefii și fanii dinamoviști, ideea fiind agreată de marea masă a „câinilor”, CS o să preia grupele de minifotbal de la SC Dinamo 1948 SA. Astfel, societatea pe acțiuni scapă și de o importantă cheltuială, care va fi preluată de Clubul Sportiv Dinamo. 

În schimb, CS-ul primește acțiuni. „Un procent simbolic”, spun vocile ancorate în negocieri. Însă care cimentează o relație dorită de toți dinamoviștii și, mai important, ca un element de strategie, va securiza chestiunea palmaresului, Clubul Sportiv Dinamo fiind oragnismul care ar putea revendica palmaresul din 1948, anul înființării și până în 1992, atunci când secția de fotbal a început procesul de desprindere de Clubul Sportiv Dinamo. 

Toată mișcarea este gândită în cadrul reconfigurării Planului de reorganizare. Totul trebuie aprobat, inițial, de creditori, apoi de judecătorul sindic. 

Ionel Augustin știe ceva: „Am înțeles că s-au purtat discuții cu Zăvăleanu, să vedem dacă putem face un parteneriat cu Ministerul de Interne”

În prezent scouter la Academia de Fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, Ionel Augustin, gloria „câinilor” din anii 80, a oferit, la scurt timp după anunțul lui Răzvan Zăvăleanu de la PlaySport Live, o declarație în legătură cu cooptarea Clubului Sportiv Dinamo în rândul acționariatului SC Dinamo 1948 SA. „Trebuie să se facă o strategie. Am înțeles că s-au purtat discuții cu Zăvăleanu, să vedem dacă putem 

face un parteneriat cu Ministerul de Interne ca să preia echipa. E cea mai bună soluție la momentul actual”, a spus „Oneață” în cadrul emisiunii DigiSport Special. 



Comentarii