Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță a cerut măsuri drastice împotriva petrecăreților! "Să nu-i mai văd"

[starttext]









După umilința suferită luni seară pe teren propriu, Vasile Miriuță le-a cerut conducătorilor măsuri mult mai drastice împotriva petrecăreților de la echipă. Toţi cei care au petrecut sunt penalizaţi cu 3000 de euro, dar tehnicianul cere acum ca Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu să nu mai participe la niciun antrenament atât timp cât el conducere echipa.





După partida de luni seară, ”câinii” se îndepărtează și mai mult de play-off, dar problema cea mai mare a dinamoviștilor a fost umilința în sine trăită cu trupa lui Gheorghe Hagi. Dacă rezultatul nu ar fi fost îndeajuns, dinamoviștii se confruntă și cu o criză la echipă, după o escapadă bahică petrecută săptămâna trecută înainte de meciul cu Aerostar Bacău din Cupa României. După meciul cu FC Viitorul, fotbaliştii au fost "desfiinţaţi" de patronul Ionuţ Negoiţă, care a confirmat beţia dinaintea meciului cu Aerostar Bacău. Antrenorul "câinilor" şi-a pus şi el elevii la zid. În afara lui Steliano Filip, Miriuţă i-a nominalizat şi pe ceilalţi petrecăreţi: Nedelcearu, Costache şi Hanca.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

"Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva la Dinamo, din câte stiu. Au fost cinci din ce-am aflat. Îmi pare rău de Nedelcearu. Îmi pare rău de Costache. L-am ridicat, e viitorul, în jurul lui construim. Şi tu ce faci, mă, Costache? Stai până la 4 dimineaţa şi în minutul 60 îmi faci ruptură musculară şi mă laşi în 10 oameni după ce am făcut toate schimbările? Îmi pare rău de Hanca...”, a spus Vasile Miriuță.

După ieșirea de la conferință, Gazeta scrie că tehnicianul dinamovist a petrecut mai multe minute în compania oficialilor clubului, cărora le-a transmis un mesaj clar: "Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei cinci la antrenamente (n.r. Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu). Nu se poate așa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri".

Steliano Filip și colegii săi au fi băut până la 05:00 dimineața, în camera de hotel în care au fost cazați iar ceilalți clienții au fost deranjați de zgomotul făcut de dinamoviști și au chemat poliția. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii