Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ionuț Chirilă: "Dinamo se îndreaptă spre faliment!''

[starttext]








Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și a explicat care sunt problemele "câinilor".





Chirilă este de părere că managementul clubului este unul greșit, că trebuie promovați tineri și că s-au făcut multe greșeli de-a lungul anilor.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

"Am anunțat dezastrul de la Dinamo de ani de zile. Dacă cei din conducerea lui Dinamo ar fi ascultat măcar unul dintre lucrurile pe care le-am spus, echipa era în altă parte. De 5 ani se vorbește de «New Dinamo», dar nu se întâmplă nimic. Echipa se îndreaptă spre o nouă insolvență și faliment. Managementul tehnic este unul prost, iar managemtul tehnic este mână în mână cu cel financiar.

Dinamo a trăit din jucători crescuți la club, Tararache, Lupescu, Alexe, Răducioiu, Ștefan Radu, nu din jucători transferați. Așa au venit zecile de milioane de euro. Dinamo e unul dintre puținele cluburi din Europa care are un complex în centrul orașului și are o arie de selecție foarte mare.

Atât timp cât la Dinamo se numesc antrenori pe criterii politice și pe interese meschine, managementul tehnic este unul defectuos. Antrenorii își ascund neputința spunând că nu au cine să joace. Dinamo poate trăi din drepturi TV și din vânzarea de 2-3 jucători pe an și înlocuirea lor cu tineri, crescuți de club. Dinamo a avut o șansă uriașă, cu generația crescută de mine, din care 7 jucători au ajuns titulari.

Acum, Dinamo nu reprezintă nimic. E doar un dezastru", a spus Ionuț Chirilă la Pro X.

"Râmniceanu a venit la mine, la Chiajna, cu sacul în spate, spunând că Dinamo l-a dat afară. Era unul dintre cei mai buni portari din România. Și acum e unul dintre cei mai buni. Și Daniel Niculae a venit la mine, la Rapid, și mi-a zis «Dinamo m-a dat afară». Sunt 20-30 de astfel de exemple, de jucători pierduți de Dinamo"Ionuț Chirilă

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii