Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cristian Borcea rămâne în închisoare. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea de eliberare condiţionată

[starttext]








Magistraţii de la Tribunalul Ilfov au respins cererea de eliberare condiţionată din închisoare a fostului preşedinte al lui Dinamo, Cristian Borcea, care execută la Penitenciarul Jilava o condamnare de şase ani şi patru luni primită în dosarul transferurilor din fotbal.





Iniţial, pe 4 octombrie, Judecătoria Sectorului 4 a fost de acord ca Borcea să fie eliberat condiţionat, însă DNA a făcut contestaţie, admisă luni de Tribunalul Ilfov. Decizia este definitivă.
Borcea are dreptul să facă o nouă cerere de eliberare condiţionată în aprilie 2018.
"În baza art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b) C.p.p raportat la art.587 alin.1,2 şi 3 C.p.p, admite contestaţia formulată în cauză de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie. Desfiinţează sentinţa penală nr. 2445 din 04.10.2017 dată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în soluţionarea dosarului penal nr. 23322/4/2017 şi pe fond, rejudecând, respinge propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Borcea Cristian, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava ca nefondată. Fixează termen de reiterare la 23.04.2018", se arată în hotărârea tribunalului.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


În martie 2014, Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc. În prezent, doar Victor Becali şi Cristian Borcea se mai află în detenţie, restul fiind eliberaţi condiţionat.

Potrivit DNA, faptele săvârşite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste zece milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obţinuţi din transferuri fiind "spălaţi" prin intermediul unor firme off-shore.

Cristian Borcea află astăzi (n.r. luni, 23 octombrie) dacă va fi fi eliberat condiționat. Judecătorii Tribunalului Ilfov urmează să se pronunţe asupra contestaţiei făcute de procurori la decizia primei instanţe, anunță Digi 24.

În urmă cu o lună, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată făcută de Cristian Borcea. Judecătorii au ţinut cont de comportantul „ireproşabil” de care a dat dovadă în detenţie, pentru care a fost recompensat cu 10 permisii. Au luat în calcul şi faptul că are problemele de sănătate şi că a plătit prejudiciul de peste 1 milion de euro. Cristian Borcea este încarcerat din martie 2014. El a fost condamnat la șase ani şi 4 luni de detenţie, în dosarul Transferurilor de fotbalişti. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al clubului Dinamo Bucureşti a fost acuzat, alături de alţi șapte oameni importanți din fotbalul românesc, de producerea unui prejudiciu de peste 11 milioane de dolari.

Aceştia ar fi declarat sume mult mai mici decât cele reale în cazul transferurilor unor jucători la cluburi din străinătate, în perioada 1999 - 2005.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii