Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Nu sunt prea optimist!” Miriuță a decis ce va face cu Nemec, după ce slovacul a fost ofertat de FCSB!

[starttext]










Adam Nemec (32 de ani), considerat de foarte mulți specialiști cel mai bun atacant străin din Liga 1, și nu numai, va intra de la 1 ianuarie 2018 în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, astfel că va putea negocia și semna cu orice club dorește. Momentan, singura ofertă concretă pe care o are slovacul este de la FCSB. Gigi Becali a spus că este dispus să le ofere celor de la Dinamo, în acest moment, suma de 500.000 de euro iar jucătorului un salariu lunar în valoare de 15.000 de euro.





Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


În aceste condiții, oficialii lui Dinamo au devenit neliniștiți, mai ales că nu mai vor să retrăiască un nou episod Gnohere. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”, a precizat că lui Nemec i s-a înaintat deja o propunere de prelungire și că așteaptă acum decizia vârfului. Până atunci, aflat la mijloc, Miriuță a decis care va fi statutul jucătorului cel puțin până la iarnă.

”Cu Adam vorbesc tot timpul, mai ales că amândoi știm germana și ne înțelegem. Deocamdată, nu se gândește să plece, își face treaba aici și în iarnă va lua o decizie. Nu se pune problema să stea pe bancă, am vorbit cu patronul!

Eu nu-mi bat joc niciodată de un jucător care-și face treaba. Joc cu el dacă-și face treaba, pentru că altfel îți bați joc de el ca om... Nu sunt prea optimist că rămâne, dar domnul Negoiță i-a făcut o ofertă foarte bună. Cărțile sunt la acum la Nemec", a spus Miriuta la ProSport LIVE.


”Clubul i-a făcut o ofertă lui Nemec destul de bună. Din ce știu, urma să dea un răspuns după ce revenea de la națională. Cel mai probabil, însă, după meciul cu Juventus va urma o nouă rundă de negocieri și sperăm ca până la urmă să ne înțelegem.

Nemec are niște bonusuri destul de mari, nu e chiar așa orice ofertă. Și noi suntem tot acolo, ca și Steaua”, a spus Dănciulescu, prezent în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.

Chiar dacă Nicolae Dică îi mai are la dispoziție, pentru postul de vârf împins, pe Denis Alibec și Harlem Gnohere, Becali este hotărât să-l achiziționeze pe Nemec, jucător pe care l-a mai dorit și în trecut.

45 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii