Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






O echipă din Liga 1 e gata să-l deturneze pe Adam Nemec

[starttext]



O echipă din Liga 1 e gata să-l deturneze pe Adam Nemec. Oferă mai mulţi bani ca FCSB!


FCSB ar putea să primească o lovitură imensă în iarnă! S-a tot vorbit în ultima perioadă despre transferul lui Adam Nemec la vice-campioana României, însă mutarea ar putea fi deturnată de o altă echipă din Liga 1.



Gigi Becali nu a cotenit de câteva luni să vorbească despre transferul atacantului dinamovist, însă internaţionalul slovac n-a recunoscut nimic până în prezent. "Nu am discutat cu impresarul meu de când am ajuns aici. Sunt sub contract cu Dinamo, sunt jucătorul lui Dinamo şi asta este tot. Nu îmi pasă dacă finanţatorul Stelei vorbeşte despre mine, pentru că nu citesc ziarele, nu mă uit la televizor. Nu înţeleg limba română. Ştiu că el vorbeşte mereu, dar nu dau atenţie" , a mai declarat Nemec.după Aerostar Bacău - Dinamo 0-1.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

Recent a apărut o nouă echipă interesată de serviciile lui Nemec. Conform fanatik.ro, CSU Craiova e gata să se lupte cu FCSB pentru transferul slovacului. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, este gata să ofere mai mulţi bani ca Steaua. Patronul FCSB are de gând să-i ofere un salariu de 15.000 de euro, plus încă 30.000 de euro la semnătură. De partea cealaltă, CSU Craiova plusează cu 17.000 salariu şi mai mulţi bani la semnătură ca Steaua!

500.000 de euro ar urma să primească Dinamo în schimbul lui Nemec, oferta fiind egală din partea abelor echipe care-l doresc pe slovac.


sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii