Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce tactică vrea Miriuță să încerce în meciul Aerostar Bacău - Dinamo


[starttext]









Aerostar Bacău și Dinamo se vor duela azi, de la ora 21:00, în ultimul meci din 16-imile Cupei României.




Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo vrea să înceapă cu doi atacanți diseară, cu Rivaldinho și cu Bokila, în partida cu liderul Seriei C1, ca să le dea un restart și lor.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

Dinamo a plecat de patru zile în Moldova, mai întâi, pentru etapa cu FC Botoșani, 1-1, apoi pentru jocul de diseară, de la Piatra Neamț, cu Aerostar Bacău în "16-imile" Cupei României.

Dacă echipa suferă și pentru un loc 6 în play-off, "câinii" vor să abordeze partida de diseară cu mai multe rezerve, mai ales că weekend-ul viitor este meciul cu Viitorul Constanța, ce ocupă exact poziția râvnită de roș-albi în clasament, locul 6.

Cum Adam Nemec, acuzat că nu mai este cu gândul la Dinamo, tot nu se lipește de gol, Vasile Miriuță a promis să schimbe ceva pentru partida de Cupă. Și are de gând să dea șansă celorlalți doi atacanți ai formației, Rivaldinho și Jeremy Bokila, care au stat în umbra slovacului.

Mai mult, sunt șanse mari ca ambii să fie titulari, într-o formulă cu doi atacanți din start, antrenorul dorind să încerce și această variantă din primul minut. Brazilianul a mai jucat în tandem alături de congolez doar pe finaluri de meci, însă fără nicio eficiență. Nici pentru ei, nici pentru echipă.

4 goluri

are Rivaldinho în actualul sezon, trei în campionat, unul cu Bilbao. Bokila n-are nicio reușită, în timp ce Nemec are două în campionat

18 minute
a jucat în medie Rivaldinho după ce a marcat gol cu Chiajna (2-3), când a fost integralist

32 de minute
a jucat în medie Bokila pentru Dinamo în 6 meciuri

"E clar că noi jucăm rolul buturugii mici pentru că nu ne putem compara cu Dinamo. Suntem o echipă de Liga a 3-a. Doi fotbaliști de la Dinamo au salariile într-o lună cât are toată echipa noastră în două luni probabil" Cristi Popovici, antrenor Aerostar Bacău

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii