Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Miriuță a aflat adevărul despre evenimentele de la Bacău: "Suntem atacați din toate părțile"

[starttext]






Vasile Miriuță a aflat adevărul despre presupusa petrecere care l-a avut în prim-plan pe Steliano Filip înainte de meciul cu Aerostar, de la Bacău, din Cupa României, câștigat de formația din Ștefan cel Mare la limită, 1-0.




Steliano Filip și câțiva dintre colegii săi ar fi băut până la 05:00 dimineața, în camera de hotel în care au fost cazați iar clienții hotelului au fost deranjați de zgomotul făcut de dinamoviști și au chemat poliția. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat. Sau cel puțin acestea ar fi fost informațiile apărute în ziua meciului cu Aerostar.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

"Am auzit și eu. Nu cred până la proba contrarie. Voi avea o discuție cu ei. Dacă s-a întâmplat așa, îi voi amenda, avem un regulament. Dar până atunci nu judec. Nu am apucat să vorbesc cu Filip. Mâine când voi ajunge la București vom avea o discuție. O să sun și eu unul-doi prieteni în Piatra Neamț. Am prieteni și în Poliție. Îi sun și pe cei de la hotel. Nu știu despre ce jucători e vorba. Acum am timp. Eu dormeam la ora aia. Dacă a fost așa, vor plăti” anunțase ieri Miriuță, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club și antrenorul roș-albilor s-a ținut de cuvânt.

"Am dat câteva telefoane pe la nişte prieteni, apoi am sunat la poliţie şi la hotel ca să aflu exact ce s-a întâmplat. Jucătorii s-au uitat într-o cameră la Leipzig-Bayern Munchen şi unii au fost cu Leipzig, alţii cu Bayern. S-au bucurat mai tare la goluri şi un vecin le-a spus să nu mai facă asa gălăgie. Nu a consumat nimeni băuturi alcoolice. Sunt zvonuri care nu fac bine echipei, mai ales că am început să mergem din ce în ce mai bine. Suntem atacaţi din toate părţile" a spus Vasile Miriuţă conform PRO TV.

De atfel, și Sergiu Hanca a infirmat informaţiile potrivit cărora colegul său de cameră, Steliano Filip, s-a îmbătat în noaptea de miercuri spre joi, înaintea meciului de Cupa României cu Aerostar Bacău, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru calmarea spiritelor. Hanca spune că nu a fost afectat de scandal, spre deosbire de Filip, personajul central în această poveste.

Dinamo e în afara play-off-ului în Liga 1 şi va juca în următoarea etapă pe teren propriu contra campioanei Viitorul, luni, de la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii