Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță tânjește după meciurile în cupele europene

[starttext]










Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre șansele echipei sale de a juca în cupele europene și ce simte atunci când o vede pe rivala FCSB câștigând meci după meci în grupele Europa League.




De asemenea, antrenorul dinamovist n a evitat să discute despre problema numărului de fani, care este tot mai mic de la meci la meci pe "Ștefan cel Mare".


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


- Șnurul de la fluier, la antrenamente, cu logo-ul Champions League are vreo însemnătate, e talisman?
- (îl ia între degete) L-am luat de la prima ședință de pregătire a mea la Dinamo și le-am zis jucătorilor: "Uitați, mă băieți! Asta îmi doresc la Dinamo". Sperăm că va veni și timpul nostru, indiferent că voi fi eu sau alt antrenor. Suntem dinamoviști și vrem să ne cânte imnul.

- E frustrant să vedeți FCSB jucând și câștigând în cupele europene?
- Da' cine se uită?! Normal, nu-mi convine ca rivala noastră să fie unde este, dar o felicităm! Nu mă uit la meciurile celor de acolo decât cu 2-3 săptămâni înainte să jucăm cu ei. Nu-mi place să mă uit la partidele lor. Dacă joacă CFR Cluj mă uit cu drag, la Craiova mă uit cu drag, la Viitorul mă uit, atât, așa sunt eu, pe scurt.

- Când va ajunge și Dinamo la nivelul grupelor Europa League măcar?
- Sper că în cel mai scurt timp. Trebuie continuitate, altfel nu poți, indiferent pe cine ai aduce. Îți trebuie un ciclu de doi ani ca să speri la ceva. Mi-aduc aminte ce spunea Mircea Lucescu cândva: "Îți trebuie doi ani ca să faci o echipă solidă să-ți câștige titlul".

- Cum este să jucați acasă cu doar o mână de spectatori?
- Nasol. Nu e plăcut, sincer, să vină o mână de spectatori. Tribunele sunt departe, fanii, chiar dacă te încurajează, nu reprezintă stimulentul acela de care ai nevoie, cum ar fi dacă erau la 15-20 de metri de tine. Pentru adversari e ușor să joace, e cel mai bine. Și mie, când veneam ca adversar în Ștefan cel Mare, îmi convenea, era simplu, fără presiune. Sper să ajungem să jucăm meciurile importante pe Național Arena.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii