Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Dinamo taie tot: salarii la jumătate pentru „câini” după pandemia de coronavirus

Jucătorii lui Dinamo vor avea parte de o diminuare drastică a bugetului salarial lunar după pandemia de coronavirus. În ediția 2020/2021, vor fi și mai puțini bani, fondul de salarii va fi tăiat fără milă, de la 150.000 de euro la 75.000 de euro pe lună.


Fotbaliștii dinamoviști sunt într-o vacanță forțată cauzată de pandemia de coronavirus, însă, în afara siguranței lor și a familiilor în fața COVID-19, sunt îngrijorați și de restanțele salariale strânse încă dinainte de a se bloca Liga 1. Mai exact, roș-albii au ajuns la două luni de întârzieri salariale. Până la jumătatea lunii aprilie, când, în cel mai fericit caz, se reiau antrenamentele, s-ar mai adăuga o lună de neplată.

Asta dacă nu cumva „câinii" vor avea parte de o surpriză uriașă și li se va plăti din urmă. Ceea ce evită să mai spere, în condițiile în care n-au primit semnale clare că le vor fi achitate măcar o parte din remunerații. Viitorul lor este incert, cel puțin la gruparea din Ștefan cel Mare. Dacă nu se va întâmpla o minune în vară - vânzarea clubului sau disponibilitatea lui Negoiță de a investi mai mult - bugetul salarial al „câinilor” va fi tăiat la maximum! 

Dinamo taie salariile jucătorilor
Astfel, spun sursele Gazetei, exclus să mai fie salarii de 10.000 de euro sau mai mult, cum au în prezent Fabbrini, Puljici sau Mrlzjak. După pandemia de coronavirus, în situația unei crize economice și-n fotbalul intern, roș-albii vor avea un buget comparabil cu cel din perioada 2013-2014. 

„Vor fi salarii de 5.000 - 6.000 de euro, în cazuri speciale 7.000 de euro, dar chiar și mai mici. Se dorește a se ajunge la un buget salarial lunar de 75.000 de euro", au declarat apropiații grupării din Ștefan cel Mare. În acest an, dinamoviștii au avut un buget salarial de top 5 în Liga 1, dar tot în play-out au ajuns. 

90.000 de euro
era bugetul lunar de salarii în urmă cu un an, în primăvara 2019, când la echipă era antrenor Mircea Rednic

170.000 de euro
ajunsese bugetul salarial al roș-albilor în toamna 2019

65.000 de euro
era bugetul salarial lunar în urmă cu 6 ani, când Dinamo a încheiat ediția de campionat 2013/2014 pe locul 4.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii