Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo îşi poate răscumpăra un fost jucător: "Există o clauză, dar eu vreau afară!"







Soluţie pentru Rednic. Dinamo îşi poate răscumpăra un fost jucător: "Există o clauză, dar eu vreau afară!"




Mijlocaşul echipei FC Voluntari, Ion Gheorghe, a dezvăluit, miercuri, că Dinamo a păstrat o clauză de răscumpărare atunci când l-a cedat la gruparea ilfoveană.

"Este o clauză, dar doar dacă dânşii plătesc pot reveni acolo. Dar eu personal îmi doresc să am cât mai multe reuşite, să joc cât mai bine şi, poate, să plec afară", a spus Ion Gheorghe, într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul în vârstă de 19 ani a vorbit, apoi, despre perioada petrecută în Ştefan cel Mare, acolo unde şi-a făcut junioratul şi a strâns patru meciuri la prima echipă, înainte de a pleca la Voluntari.


"La Dinamo mereu ni s-a zis, înainte să terminăm junioratul, că o să se bazeze pe noi, că vor să facă New Dinamo. După care ne ziceau că este un anumit moment când noi să debutăm, să jucăm mai multe meciuri. Nu ştiu, cei de acolo ştiu mai bine de ce nu vor să se bazeze pe tineri", a adăugat Ion Gheorghe.

În acest sezon al Ligii 1, Ion Gheorghe a jucat în opt meciuri pentru formaţia ilfoveană şi a reuşit să dea trei pase decisive.

"Domnul Bergodi a venit şi de la primul antrenament ne-a spus că trebuie să schimbăm atitudinea, mentalitatea, şi că nu avem nimic de pierdut. A venit, a făcut antrenamente şi pentru apărare şi pentru atac, ne-a dat încredere, la fiecare meci ne spune că nu avem nimic de pierdut, iar noi intrăm pe teren şi jucăm, ne bucurăm de fotbal.

Începutul a fost greu, deoarece este alt ritm, altă forţă, sunt multe detalii schimbate. Dar uşor, uşor mă adaptez", a mai spus mijlocaşul de bandă.


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii