Ultima Postare

Dinamo pregătește o nouă achiziție! Câți fani îi vor susține la Galați

  sursa foto: GSP.ro Oțelul a emis un mesaj ferm: Dinamo a primit 635 de bilete, reprezentând 5% din capacitatea stadionului  de 12.000 de locuri. Clubul gălățean a refuzat orice discuție legată de creșterea numărului de bilete alocate, așa cum este specificat pe GSP.ro Aceasta, în ciuda faptului că recent, în dialogul cu propriii fani, membrii Peluzei Cătălin Hîldan  anunțaseră că vor dispune de 1.000 de bilete. Patru autocare pline de suporteri dinamoviști vor porni din Capitală și din orașele aflate pe traseul București - Galați. În total, peste 600 de fani ai lui Dinamo vor fi prezenți în această seară la meci. Se preconizează că vor fi prezenți peste 600 de suporteri dinamoviști la partida care va începe la ora  21:00. Meciul Oțelul - Dinamo va avea loc în această seară, de la ora 21:00, la Galați, în cadrul etapei a 10-a din Superligă. Dobre este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de Famalicao, echipă din prima ligă portugheză. Conform

Post Top Ad






Cornel Dinu a comparat fundașii lui Dinamo cu un câine care latră, dar nu mușcă











Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre problemele din defensiva echipei, comparându-i pe fundași cu un câine care latră, dar nu mușcă.




"Ce m-a încercat văzând această partidă (n.r Astra - Dinamo 4-1) a fost sentimentul de milă, nu de jenă. De milă pentru ceea ce a ajuns Dinamo. Goldenul meu (n.r. rasa câinelul lui Cornel Dinu), care e un câine senzaţional, e propagandistic ca jucătorii de la Dinamo din apărare. Latră, îşi apără teritoriul, dar nu a muşcat pe nimeni. E o secvenţă în care pisica Mitzi îi dă nişte palme lui Merlin de rămâi stupefiat. Îi dă cu laba, iar Merlin nu face nimic. Săracul, e blând și îl bate pisica. Așa sunt Popescu, Ricardo Grigore, Olteanu și Sorescu. Nu se mai poate! E dramatic ce se întâmplă.

Îmi aduc aminte acum o fază în care săracul Popescu la meciul cu CFR parcă se duce la o fază cu mâinile la spate (n.r. la golul lui Păun). Nu se duce niciun apărător ca la patinaj viteză. E ca Merlin al meu, săracul. Merlin se duce cu botul, îi dă pisica nişte scatoalce pe faţă, iar el se retrage şi pleacă. Ori eşti apărător şi mănânci zona respectivă cu minge cu tot, ori îți cauți altă meserie", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii