Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sergiu Hanca ar putea pleca la o mare rivală din Liga 1





FOTO: Cristi Preda




Mariajul dintre Sergiu Hanca și Dinamo nu mai are cum să aibă o continuitate fericită! Evenimentele regretabile de la Giurgiu, unde soția sa a fost implicată într-o altercație cu mai mulți fani dinamoviști, au fost picătura care a umplut paharul pentru fotbalist, care oricum își dorea de mai mult timp să plece.




TV Digi Sport anunță că Hanca este dorit de CS U Craiova, ceea ce ar reprezenta o adevărată lovitură pentru dinamoviști. Dacă începutul anilor 2000 era marcat de adevărate lovituri aplicate de Dinamo cluburilor din Craiova, lucrurile s-au schimbat radical acum: oltenii le pot da o lovitură fatală "câinilor", transferându-le cel mai reprezentativ jucător din ultimii doi ani.

Trocul se poate dovedi unul echitabil pentru CS U Craiova, un club cu posibilități financiare net superioare celor de la Dinamo. 100.000 de euro e o sumă modică pentru olteni, iar fotbalistul ar putea fi și el de câștig de cauză. Ar putea câștiga la Craiova un salariu de două ori mai mare decât primea în "Groapă". 

Pentru Hanca și-a manifestat interesul și Hapoel Haifa, echipa la care evoluează Gabi Tamaș



FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro

Comentarii