Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Omul dat afară de Rednic are ofertă din Liga 1









După ce Dinamo i-a reziliat contractul, mijlocașul panamez Armando Cooper, 31 de ani, ar putea continua în Liga 1.




Flavius Stoican, antrenorul celor de la Poli Iași, l-a lăudat pe mijlocașul central și a spus că și-l dorește la echipă.

"Mi-l doresc pe Armando Cooper. E un jucător foarte bun pentru Liga 1. La Dinamo nu s-a putut adapta. Mie îmi place și Diogo Salomao, dar nu cred că Rednic renunță la el", a spus Flavius Stoican la TV Pro X.

Armando Cooper a venit la Dinamo în vară și a plecat după 9 meciuri, fiind dat afară de Mircea Rednic. În România, Cooper a mai jucat la Oțelul, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Arabe Unido, Godoy Cruz, St. Pauli, FC Toronto și Universidad de Chile.

De serviciile lui Cooper s-au mai intresat și cei de la Dunărea Călărași. 

450.000 €
este cota lui Cooper, potrivit transfermarkt



sursa: www.gsp.ro

Comentarii