Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giani Kiriţă: "Eu sufăr foarte mult, vă dau cuvântul meu!''








Imagini pentru Giani Kiriţă digi sport



Dinamo a avut un sezon catastrofal în Liga 1. După primele 21 de etape, "câinii" se află pe locul 11, cu 22 de puncte, şi cu şanse mici să prindă un loc de play-off. Fostul fundaş al formaţiei din Ştefan cel Mare, Giani Kiriţă, e de părere că la situaţia în care a ajuns Dinamo a contribuit din plin şi metalitatea jucătorilor.

"Dinamo e o echipă debusolată, pentru că nu ai cum să baţi de o aşa manieră Craiova (3-0) şi după să te bată Astra (1-4). E peste puterea mea de a înţelege, scorul din meciul cu Astra putea să fie şi mai mare, pentru că au fost foarte multe ocazii pe lângă goluri. E vorba despre mentalitatea jucătorilor, ea trebuie crescută. E nevoie ca fotbaliştii să fie crescuţi cu acest spirit al lui Dinamo. Acum, ei sunt bucuroşi că au ajuns să joace la Dinamo, se bucură de asta şi se mulţumesc că pasează cu adversarii", a spus Giani Kiriţă pentru Prosport.

Giani Kiriţă e convins că Dinamo are nevoie de o schimbare majoră pentru ca situaţia să se redreseze în cel mai scurt timp.

"Eu sufăr foarte mult, vă dau cuvântul meu! Trebuie să se întâmple ceva, pentru că de şase ani nu se face nimic", a mai spus Giani Kiriţă.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii