Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fotbalistul pe care l-a amenințat că-l dă afară dacă nu se pune la punct a revenit pe teren





FOTO: Cristi Preda




Fundașul stânga Naser Aliji, 25 de ani, are șanse să se întoarcă pe 9 ianuarie la antrenamentele lui Mircea Rednic. Fotbalistul de bandă stângă a semnat cu "câinii", dar a plecat la tratament în Elveția pentru a se reface după o accidentare.




Tehnicianul a transmis că are opțiunea de a fi apt de joc până pe 9 ianuarie, altfel i se reziliază contractul.

Internațional albanez, Aliji a jucat deunăzi fotbal cu amicii săi și a publicat apoi o poză după miuță. 

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, a venit la Dinamo liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii