Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor: ''Sper ca în următorul an să ducem Dinamo acolo sus, unde îi este locul"






sergiu-popovici




Căptanul lui Dinamo abia aşteaptă să se schimbe anul - 2018 i-a adus numai probleme lui Dan Nistor. Mijlocaşul a intrat accidentat în vacanţă, dar speră să fie apt la începutul pregătirilor, pe 9 ianuarie.

Nistor speră să uite 2018 cât mai repede - nu s-a calificat în playoff cu Dinamo sezonul trecut şi riscă să păţească la fel şi acum. În plus, s-a accidentat în meciul cu FCSB şi a ratat patru etape. Chiar înainte să se certe cu fostul antrenor Florin Bratu, Nistor a intrat şi în colimatorul fanilor după ce a fost atent mai mult la telefon în timpul meciului de la Iaşi.

"Da, a fost o greșeală...și atunci mi-am cerut scuze și acum îmi cer scuze. A fost o greșeală de-a mea, fiind foarte supărat că am fost schimbat la pauză. Dar ăsta este fotbalul, nu poți să faci numai lucruri bune, mai și greșești, că ești om. Îmi pare nespus de rău pentru acel moment și cu siguranță nu se va mai repeta", a spus Nistor.

"În Italia sunt reguli clare. Când mâncăm sau când facem încălzire, nu avem voie cu telefoane", a precizat și noul atacant al dinamoviștilor, italianul Mattia Montini.

Întrebat ce-și dorește de Moș Crăciun, Dan Nistor a spus:

"În primul rând, să fiu sănătos, să pot să încep pregătirea cu echipa și în al doilea rând, bineînțeles, să ne calificăm în playoff, iar pe această cale, vreau să urez tuturor suporterilor dinamoviști un Crăciun fericit, un an nou fericit și sper ca în următorul an să îi facem bucuroși să ne facem bucuroși și să ducem Dinamo acolo sus, unde îi este locul", a încheiat Nistor.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii