Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reacţia lui Daniel Popa după ce s-a aflat că are datorii mari din cauza jocurilor de noroc









dinamovisti in cazino


După apariţia materialului pe digisport.ro, despre problemele pe care Daniel Popa le-ar avea cu datoriile făcute la jocurile de noroc, jucătorul a negat că s-ar confrunta cu aşa ceva. "Mă surprinde acest articol. Eu nu am intrat niciodată într-un cazino ca să joc şi nu am vreo datorie la cineva din această cauză. Legat de meciul cu Craiova, a fost opţiunea lui nea Mircea Rednic să nu mă includă în lot", a afirmat Daniel Popa. 

În ciuda unui sezon catastrofal la Dinamo, la echipă sunt jucători care nu şi-au schimbat obiceiurile proaste. Daniel Popa este unul dintre ei. Iarna trecută, cei de la Botoşani nu s-au opus deloc să-l lase să revină la "câini" pentru că nu ajutase aproape deloc echipa, dar şi că era un exemplu prost pentru coechipieri din cauza dependenţei de jocurile de noroc. În acest sezon, Popa a refuzat să intre pe teren la Dinamo-U Craiova 3-0 din cauză că "am multe gânduri rele. Am datorii foarte mari şi nu mă pot concentra".

Situaţia l-a deranjat teribil pe Mircea Rednic, mai ales că ulterior s-au aflat amănunte. Aproape 2.000 de euro le sunt datoraţi coechipierilor, plus încă vreo 4.000 la cămătari. Chiar dacă la prima vedere nu pare enorm, salariul său la Dinamo este mic, 3.000 de euro. În plus nici nu se poate opri din jucat, în speranţa că va putea să-şi scoată paguba.

Ce a realizat Daniel Popa la Dinamo de când a fost cumpărat de la Chindia
Daniel Popa, 24 de ani, a fost cumpărat de Dinamo de la Chindia Târgovişte, în 2016, împrumutat apoi la Botoşani. În urmă cu un an s-a întors la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare şi în ciuda faptului că în acest sezon a intrat în 18 jocuri, a dat un singur gol şi trei pase decisive. Acum clubul îl va împrumuta, cel mai probabil, şi speră să ia 10.000 de euro.


Sezonul trecut, în play-out, Popa a marcat de 6 ori în 12 partide şi a oferit 3 pase decisive.

Din câte se pare, la Dinamo implicarea lui Popa în cheltuieli mari la jocurile de noroc n-ar reprezenta un caz izolat. Ar fi vorba de mai mulţi jucători care intră constant în săli de jocuri. De altfel, pe 1 martie 2017, Steliano Filip, Dan Nistor, Claudiu Bumba și Daniel Popa nu au avut nicio grijă să intre într-un cazino îmbrăcaţi în echipamentul lui Dinamo. Era înaintea unui meci FCSB - Dinamo 1-3, atunci când "câinii se calificau în finala Cupei Ligii, pe care aveau să o şi câştige.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii