Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu îi sfătuiește pe dinamovisti să nu renunțe la Gomelt, pentru că poate aduce bani clubului pe viitor









Florin Bratu știe unde a greșit și pentru ce a fost îndepărtat de la Dinamo. Fostul tehnician al dinamoviștilor îi sfătuiește însă pe cei care sunt acum la club să nu renunțe la Gomelt, pentru că mijlocașul croat de 23 de ani poate aduce bani clubului pe viitor. 

"Îmi asum niște greșeli. Știu ce am greșit. În unele momente am sărit calul, la nivel de autoritate. Mi-am dat seama unde am greșit, trebuia să gestionez altfel situația, să fiu mai echilibrat. Involuntar cred că am atras antipatii.

Și la transferuri puteam face lucruri mai bune, dar acestea erau condițiile la Dinamo. Singurul salariu bun pentru România este cel al lui Gomelt. Restul câștigă 4000-5000 de euro, 6000 sau 7000.

Gomelt a venit cu un CV bun, are o vârstă bună și poate fi vandabil. Eu cred că Dinamo ar trebui să-l țină, ar fi o decizie bună să nu-l dea. Cu Craiova a făcut un meci extraordinar!”, a zis Bratu la TV Digi Sport. 



sursa: www.gsp.ro

Comentarii