Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Rednic, pus la zid după rezultatele de la Dinamo de Ionel Ganea







ganea rednic colaj




Ionel Ganea l-a criticat pe Mircea Rednic pentru prestația lui Dinamo și pentru locul din clasament. "Puriul" a revenit la Dinamo pe 15 octombrie, pentru al patrulea mandat, însă revoluția promisă nu a avut efectul scontat.


În total, "Puriul" a dat afară 11 jucători, însă nu toți nou-veniții au impresionat. În cele 11 meciuri cu Rednic pe bancă, Dinamo are 5 remize, 4 înfrângeri şi doar 2 victorii.

"Mircea Rednic nu prea a reușit să facă mare lucru. Din contră, a stricat mai mult acolo lucrurile la echipă și de aceea sunt rezultatele acestea", a spus Ionel Ganea.

Interesant este că Ionel Ganea a fost campion cu Dinamo, Cu Mircea Rednic antrenor, în sezonul 2006-2007, când a și fost ultimul titlu al "câinilor".

Dinamo a terminat anul pe locul 11, departe de obiectivul stabilit la începutul sezonului, locurile de play-off, obiectiv în care Rednic a continuat să creadă de la venirea sa în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic a renunţat la o echipă întreagă de la sosirea la Dinamo
Cu Popovici şi Târcoveanu, numărul fotbaliştilor daţi afară de Mircea Rednic după sosirea la Dinamo poate ajunge la 11: Armando Cooper, Jaime Penedo, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav și Kino Delorge şi-au reziliat deja contractele, iar Tomislav Gomelt, Mircea Axente și Ivan Pesic vor face şi ei acest lucru.

După ultimul meci al anului, Dinamo se află pe locul 11 din 14 echipe și are una dintre cele mai slabe trei defensive, cu 34 de goluri primite.


sursa: www.digisport.ro

Comentarii