Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic vrea ”să se răzbune” și să ia un jucător de la Astra







Fotografia postată de Dylan Bahamboula.



Mircea Rednic (56 de ani) este decis să remanieze total lotul lui Dinamo, mai ales după umilința de la Giurgiu. Dincolo de rezultatul final, prestația ”câinilor” a fost una deplorabilă de la început și până la final. În consecință, ”Puriul” a decis să lase diplomația deoparte și să taie în carne vie. Vrea să aducă alți jucători iar unul dintre aceștia este chiar din lotul echipei care i-a pus cu botul pe labe pe ”câinii roșii”, adică de la Astra.


Mircea Rednic este în căutare continuă de jucători, de când a revenit pe banca tehnică a echipei din ”Ștefan cel Mare” pentru că are ambiția de a construi un lot puternic la Dinamo. Potrivit surselor digisport.ro, Rednic vrea să-l aibă încă de la reunirea programată pentru data de miercuri 9 ianuarie 2019 pe Dylan Bahamboula (23 de ani), un mijlocaș francez care nu prea s-a impus la Astra. Oficialii giurgiuvenilor ar fi de acord cu mutarea, mai ales că nici Costel Enache, actualul antrenor, nu se mai bazează pe el.

Rednic simte însă că francezul, de naționalitate congoleză, s-ar plia pe jocul pe care vrea să-l imprime echipei, astfel că i-a propus acestuia un salariu lunar în valoare de 5.000 de euro, plus alte bonusuri.

Revoluția lui Mircea Rednic la Dinamo continuă
Pe lista neagră a lui Rednic se află Georgios Katsikas, Mircea Axente, Tomislav Gomelt și Daniel Popa. Cei patru nu vor mai juca pentru Dinamo din această iarnă. Mai mult, Vlad Olteanu și Marco Ehmann vor fi, cel mai probabil, împrumutați.

Rednic vrea să găsească soluția perfectă și în cazul lui Diogo Salomao. Portughezul va intra în ultimele 6 luni de contract, iar dinamoviștii vor să încaseze o sumă de bani dintr-un eventual transfer, în această perioadă. Mijlocașul dinamovist are oferte din Golf, dar și din La Liga, acolo unde este dorit de Girona. Rămâne de văzut dacă lusitanul va pleca în această iarnă, sau se va despărți gratis de Dinamo, la vară.

Un alt jucător de care Dinamo vrea să se despartă este Ivan Pesic. Atacantul croat are un salariu lunar de 9.000 de euro, unul considerat mare de conducere. Astfel, se caută soluții pentru un ”divorț”.

Care sunt jucătorii la care a renunţat Mircea Rednic în actualul mandat la Dinamo, al patrulea în carieră.

Armando Cooper
Jaime Penedo
Daniel Subotic
Teddy Mezague
Gicu Grozav
Kino Delorge 
Sergiu Popovici
Târcoveanu
Axente
Katsikas


sursa foto: www.facebook.com
sursa: www.digisport.ro

Comentarii