Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Meci decisiv între Astra și Dinamo în vederea calificării în play-off










Astra și Dinamo joacă azi, de la ora 20:00, într-un meci vital pentru lupta la play-off.




"Sitarii" și "câinii" se duelează diseară fără cele mai importante piese, Diogo Salomao și Denis Alibec, ambii suspendați.

”Salo” e golgeterul roș-albilor, iar Denis are mai multe goluri decât meciuri jucate împotriva lui Dinamo.

Meci decisiv între Astra și Dinamo în vederea calificării în play-off! Elevii lui Enache sunt pe locul 6, ultimul calificabil în play-off, iar "câinii" vin puternic din spate după victoria spectaculoasă de etapa trecută, cu Craiova, 3-0. Din păcate pentru fanii fotbalului, doi dintre cei mai spectaculoși jucători vor lipsi din derby-ul de la malul Dunării.

E vorba de dinamovistul Diogo Salomao, 30 de ani, și de giurgiuveanul Denis Alibec, 27 de ani. 

Portughezul este cel mai bun marcator al "câinilor" în acest sezon, cu 6 goluri izbutite în Liga 1.

De partea cealaltă, Denis este departe de forma care îl consacra în sezonul 2015/2016, când câștiga campionatul cu Astra, dar este un adevărat "monstru" în relația cu Dinamo. Până acum, Alibec a întâlnit de 8 ori trupa din Ștefan cel Mare, reușind 10 goluri și 4 assist-uri!



sursa: www.gsp.ro

Comentarii