Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic s-a deplasat în Belgia pentru a negocia personal cu mai mulți jucători






Mircea Rednic are un palmares rușinos în mandatul actual de la Dinamo: 2 victorii, 6 egaluri și 3 înfrângeri în Liga 1. Plus o eliminare din Cupă suferită în fața celor de la Csikszereda (liga a treia)




Mircea Rednic s-a deplasat în Belgia pentru a negocia personal cu mai mulți jucători. Pe 27 decembrie are stabilită o întâlnire cu președintele David pentru a hotărî ce fotbaliști vor veni.




Ioan Hora și Mihai Răduț sunt noile ținte ale lui Mircea Rednic, dar "Puriul" nu se oprește aici. Cei doi români sunt soluții pentru atac: Hora, 30 de ani, poate juca vârf sau extremă, Răduț, 28 de ani, e un mijlocaș ofensiv. Ambii se află în momente proaste, deci pot fi aduși liberi, gratis. 
Fostul atacant de la Pandurii și de la CFR nu a mai evoluat din mai și a fost eliberat între timp de turcii de la Akhisarspor, Mihai poate veni și el gratis de la Lech Poznan. Afaceri pe placul "câinilor", fără sume de transfer, deci cu cheltuieli minime. 

Conform surselor GSP, antrenorul lui Dinamo a plecat în Belgia, unde va purta mai multe discuții cu jucători pe care îi are în vedere de ceva vreme. 
Rednic vrea să aducă un portar, un fundaș stânga, doi stoperi, doi mijlocași de bandă și doi atacanți. Pe lista neagră a clubului se află în continuare Katsikas, Olteanu, Axente și Gomelt, cărora li se mai adaugă Sergiu Hanca, fotbalist care nu mai vrea să continue la Dinamo după ce soția sa a intrat în conflict cu ultrașii "câinilor".

19
goluri a marcat Hora la Pandurii în sezonul 2015-2016, în care a fost golgeterul campionatului. Konya l-a cumpărat imediat cu 450.000 de euro

5.000 €
pe lună va fi plafonul salarial pentru noii jucători pe care Rednic vrea să îi aducă

14.000 €
pe lună câștigă Gomelt, fiind cel mai bine plătit fotbalist din Ștefan cel Mare



sursa: www.gsp.ro

Comentarii