Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca pleacă afară! Salariu de CINCI ORI mai mare + câți bani primește Dinamo










Anorthosis, echipa de pe locul 4 din Cipru, este interesată de serviciile mijlocașului dreapta Sergiu Hanca, urmând ca la începutul lui ianuarie să facă o ofertă scrisă pentru acesta.




După CS U Craiova și Poli Iași, și ciprioții de la Anorthosis Famagusta îl doresc pe mijlocașul dreapta. Conform surselor Gazetei, ciprioții ar fi dispuși să îi ofere lui Sergiu un salariu lunar în jurul a 25.000 de euro pe lună, cu mult față de ce putea încasa în Liga 1 și de CINCI ORI mai mare față de cei 5.000 pe care îi primea la Dinamo.

Deși este unul dintre cei mai vechi dinamoviști din lot, Sergiu a anunțat public că nu mai dorește să joace la Dinamo după ce soția sa, Andreea, a fost agresată de ultrașii dinamoviști în tribune la meciul Astra - Dinamo, 4-1.

Având în vedere că Hanca intră în ultimele șase luni de contract în această iarnă, șefii "câinilor" au decis că mijlocașul poate pleca oriunde în schimbul a 100.000 de euro. Oamenii din conducerea lui Dinamo susțin însă că Hanca nu dorește să se grăbească să ia o decizie și va analiza foarte atent ofertele ce vor veni pe numele său. 

2 goluri
și 1 assist în 18 meciuri a reușit Hanca în acest sezon de Liga 1

17 goluri
în 119 meciuri a marcat Hanca în Liga 1, all-time

4.500 de € pe lună
câștigă Hanca la Dinamo, unul dintre cele mai mici salarii din lot

13,5 milioane de €
valorează lotul lui Anorthosis, conform transfermarkt.de. "Câinii" sunt cotați la 9,8 milioane de euro

În cădere liberă!
Sezonul dezastruos făcut până acum de Dinamo a făcut ca și cotele de piață ale dinamoviștilor să scadă simțitor. Astfel, Dinamo, echipă ce era cotată la începutul sezonului la peste 13 milioane de euro, a ajuns acum la o cotă de piață de doar 9,8 milioane de euro. Hanca, de exemplu, care sezonul trecut era cotat la 2 milioane de euro, fiind unul dintre cei mai scumpi jucători din Liga 1, a ajuns la o cotă de piață de 750.000 de euro. Și cotele "greilor" Salomao, Nistor, Katsikas sau Pesici sunt în scădere. Singurii care au avut o minimă creștere sunt tinerii Ricardo Grigore, Deian Sorescu și Mattia Montini, cel mai scump dintre aceștia fiind Sorescu, cu o cotă de 450.000 de euro.






Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro

Comentarii