Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Hora şi Mihai Răduţ la Dinamo, superloviturile pe care le pregăteşte Mircea Rednic







ioan hora si mihai radut




Dinamo trece printr-una dintre cele mai proaste perioade din istoria sa de 70 de ani, dar Mircea Rednic încă speră să salveze sezonul. Mai are doar cinci meciuri la dispoziţie, dar cu toate acestea planurile sale au mize importante. Între jucătorii pe care i-a convins să vină la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare se află şi Ioan Hora şi Mihai Răduţ. Doi fotbalişti de valoare, cu mare experienţă. Cu atât mai mult cu cât Salomao şi Hanca sunt pe picior de plecare.


Totuşi, părţile s-au înţeles înainte ca diferenţa de puncte faţă de ultimul loc din play-off să ajungă la 9. Poate fi un dezavantaj dacă cei doi jucători vedeau revenirea în România ca pe o nouă trambulină pentru vara viitoare. Dar dacă vor să rămână acasă, Dinamo poate fi echipa perfectă pentru un sezon viitor în care "câinii roşii" şi-au propus să reintre în lupta pentru titlu.

Mihai Răduţ şi Ioan Hora ar fi cele mai importante transferuri făcute de Mircea Rednic de când a revenit, pentru al patrulea mandat, la Dinamo
"Sunt jucători români, importanţi, care vor să lucreze la Dinamo cu mine", spunea Mircea Rednic în urmă cu ceva vreme, fără însă să dea niciun nume. S-a vorbit atunci de Scarlatache şi de Hora, dar cea mai importantă achiziţie ar fi Mihai Răduţ. În acest sezon are 8 meciuri jucate din 20 în Polonia.

Mihai Raduţ, 28 de ani
Lech Poznan, din ianuarie 2017
contract până pe 30.06.2020
în iulie 2010 Steaua plătea 1.000.000 de euro echipei Internaţional Curtea de Argeş
La ce echipe a jucat Răduţ

Pandurii - 96 meciuri, 12 goluri, 17 pase de gol
Lech Poznan - 56 de jocuri, 1 gol, 8 pase de gol
FCSB - 54 meciuri, 2 goluri, o pasă de gol
Internaţional Curtea de Argeş - 27 meciuri, 4 goluri, 2 pase de gol
Hatta Club (EAU) - 2 meciuri 
Ioan Hora, 30 de ani
liber de contract, ultima oară la Akhisarspor
În 2010 CFR Cluj plătea 700.000 de euro pentru el Gloriei Bistriţa
În 2016, Konyaspor plătea 550.000 de euro Pandurilor
La ce echipe a jucat Hora

CFR Cluj 91 de meciuri, 7 goluri, 5 pase de gol
Gloria Bistriţa 56 de meciuri, 6 goluri, 1 pasă de gol
ASA Tg Mureş 48 meciuri, 13 goluri, 7 pase de gol
Pandurii 40 de meciuri, 21 de goluri, 4 pase de gol
UTA Arad, 33 meciuri, 3 goluri
Konyaspor 27 meciuri, 3 goluri
Akhisarspor 17 meciuri, 4 goluri
Elazigspor 15 meciuri, 3 goluri, 2 pase de gol



sursa: www.digisport.ro

Comentarii