Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andrei Tîrcoveanu: ''Până acum niciunul din antrenorii veniți la Dinamo nu a avut curajul să promoveze tineri''










Andrei Tîrcoveanu (21 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro în care a vorbit despre motivele pentru care a fost dat afară în această iarnă de Mircea Rednic de la Dinamo. Mijlocașul ”lovește” și în Florin Bratu.


- De ce crezi totuși că n-ai mai fost oprit, deși clubul tot anunță de ani buni proiectul ”New Dinamo”?
- Proiectul ”New Dinamo” nu a început niciodată, după părerea mea. Singurul care a încercat să promoveze și tineri, poate și pentru că nu avea soluții, a fost Florin Bratu, care m-a folosit și pe mine 5 minute în prima etapa. Am făcut tot ce se putea face în 5 minute. După acel meci nu am mai prins nici lotul pe motiv că am avut un șut peste poartă din 18 metri în cele 5 minute jucate cu Voluntari. Până acum niciunul din antrenorii veniți la Dinamo nu a avut curajul să promoveze tineri și poate din cauza asta s-au pierdut atâția tineri talentați.

- Te consideri în vreun fel neîndreptățit?
- Consider ca meritam sa joc și merit în continuare. A fost alegerea lor și nu o critic. Mereu mi-am spus punctul de vedere, este ceva normal.

Rednic îmi spunea că sunt o combinație între Xavi și Iniesta
- Tatăl tău a povestit niște lucruri dure în Gazetă, crezi că și acest lucru l-a determinat pe Rednic să te dea afară?
- Sunt sigur ca domnul Rednic a fost deranjat de acuzele aduse de tatăl meu. Este purul adevăr. Ar mai fi fost multe de zis, și multe au fost scoase din context. Trebuie să ne asumăm întotdeauna ceea ce facem. Există consecințe pentru orice. Știam că interviul acordat de tatăl meu va stârni controverse și mi-am asumat acest lucru. Consider că lumea trebuie să știe adevărul. Nu ar fi existat niciun interviu dacă domnul Rednic nu ar fi vorbit despre mine la o emisiune. El a afirmat că ma cunoaște de mult și că nu am confirmat. Dar cu 2 ani în urma într-un cantonament la Brașov îmi spunea că sunt o combinație între Xavi și Iniesta .

- Poți să-mi dai mai multe detalii legate de acel episod povestit de tatăl tău?
- Sunt foarte multe de spus, este târziu pentru asta. Nu vreau sa rămân cu un gust amar. Adevărul va ieși la iveală la un moment dat. O să fac tot ce pot sa demonstrez ca am fost cea mai mare pierdere a acestui club.

- Ce urmează pentru tine, ai ceva oferte?
- Am 21 ani și toată cariera înainte. Sunt un om norocos că am putut trece peste atâtea dezamăgiri și încă țin capul sus. Sunt pregătit să-mi arăt calitățile, sunt conștient de ele. Oriunde voi merge, am ambiția să arăt tot ce pot.

Ce spune despre o ofertă de la FCSB
- Ai stat 15 ani la Dinamo, dacă ar veni o ofertă de la FCSB cum ai răspunde?
- Sunt dinamovist de când mă știu. Asta nu se va schimba niciodată, indiferent de cât de greu mi-a fost. Dinamo nu este o afacere, este un club cu renume, fani și istorie, la care voi rămâne cu sufletul toată viața indiferent unde voi ajunge.

- Pe viitor ai vrea să te mai reîntorci la Dinamo?
- Dacă voi fi dorit, mă voi întoarce. Acum vreau să mă concentrez pe fotbal, să uit toate amintirile neplăcute și să rămân cu ce am învățat de la Dinamo, pentru că aici am crescut.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii