Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo i-a plătit salariul și operația, iar acum îl dă afară: "Perioada de recuperare e prea mare"









Alexandru David, președintele lui Dinamo, a dat detalii despre situația atacantului francez Gregory Tade, 32 de ani, despre care a spus că va pleca de la echipă, după operația la genunchi.




"În cazul lui Tade lucrurile sunt destul de clare. Când am semnat cu el, știam că ar putea avea o problemă și ar putea apărea o recidivă. Discuțiile au fost clare. I-am spus că dacă se va întâmpla ceva de genul, clubul își va asuma plata operației, iar în funcție de verdict și de perioada de indisponibilitate, vom vorbi despre rezilierea contractului. Asta e situația lui.

A avut acele probleme medicale despre care șitți (n.r. ruptură de menisc). A fost plătit până în ultima zi, l-am trimis la clinică în Turcia, iar clubul a suportat operația. E în recuperare, dar 99% vom rezilia contractul, având în vedere perioada mare de recuperare (n.r. 3 luni)", a declarat Alexandru David la TV Pro X.

"Nu cred că mai sunt mulți jucători care vor pleca. Totul ține de cum vor evolua jucătorii cu Astra. Dacă o vor face ca-n meciul cu Craiova, lista va fi scurtă"
Alexandru David

Tade a fost prezentat la Dinamo pe 13 noiembrie și a semnat un contract pe un an și jumătate, primind un salariu de 4.000 de euro pe lună.

CV GREGORY TADE:
32 de ani
Născut la Nantes, Franța
Atacant, are 1,82 m
A jucat la CFR Cluj două sezoane: 50 meciuri, 22 goluri
S-a transferat la FCSB, echipă la carea a jucat un sezon: 24 meciuri și 8 goluri
A mai jucat pentru Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness, St Johnstone, Qatar SC și Maccabi Petah Tikva






sursa: www.gsp.ro

Comentarii