Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Primul jucător OUT de la Dinamo






sergiu-popovici



Sergiu Popovici este primul jucător care pleacă oficial de la Dinamo, după dezastrul de la Giurgiu. Soarta fundașului de 25 de ani era deja hotărâtă, dar despărțirea a devenit oficială.

”FC Dinamo București și jucătorul Sergiu Popovici au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea clubului prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Transferat la Dinamo la începutul lunii iulie a acestui an, Sergiu Popovici a jucat 13 meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare, toate în Liga 1. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Sergiu Popovici succes în carieră!

7 este numărul echipelor la care a evoluat Popovici în carieră: Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș și Dinamo București.

25 de ani a împlinit Popovici pe 25 martie. Născut la Făget, a făcut junioratul la LPS Banatul Timișoara și a jucat trei partide pentru naționala sub 19 ani a României.

90 de meciuri a adunat Popovici în prima ligă a României, 17 pentru FC Vaslui, 28 la FC Botoșani, 32 pentru Gaz Metan Mediaș și 13 la Dinamo. A marcat trei goluri în prima divizie”, se arată pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Revoluția lui Mircea Rednic la Dinamo continuă
Pe lista neagră a lui Rednic se află Georgios Katsikas, Mircea Axente, Tomislav Gomelt și Daniel Popa. Cei patru nu vor mai juca pentru Dinamo din această iarnă. Mai mult, Vlad Olteanu și Marco Ehmann vor fi, cel mai probabil, împrumutați.

Rednic vrea să găsească soluția perfectă și în cazul lui Diogo Salomao. Portughezul va intra în ultimele 6 luni de contract, iar dinamoviștii vor să încaseze o sumă de bani dintr-un eventual transfer, în această perioadă.

Mijlocașul dinamovist are oferte din Golf, dar și din La Liga, acolo unde este dorit de Girona. Rămâne de văzut dacă lusitanul va pleca în această iarnă, sau se va despărți gratis de Dinamo, la vară.

Un alt jucător de care Dinamo vrea să se despartă este Ivan Pesic. Atacantul croat are un salariu lunar de 9.000 de euro, unul considerat mare de conducere. Astfel, se caută soluții pentru un ”divorț”.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii