Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic a tăiat în carne vie: ''Unii fotbaliști ajunseseră să se uite pe rețelele de socializare în timpul pregătirilor''












Mircea Rednic a băgat frica în fotbaliștii de la Dinamo care ajunseseră să stea pe internet în mijlocul antrenamentelor la sală.




Dinamoviștii au avut o toamnă de coșmar, cu doar o victorie în cele trei luni ale sezonului, tocmai de aceea au ajuns în zona retrogradării. Echipa a dat semne de revenire la 3-0 cu CSU Craiova. Mircea Rednic a concediat într-o veselie în cele două luni al celui de-al patrulea mandat, iar sursele Gazetei prezintă două episoade ce-au influențat și ele aceste decizii drastice.

"Jucătorii intraseră într-un colaps, motivația s-a pierdut și la antrenamente. Nu mai exista concentrare, iar unii fotbaliști ajunseseră să se uite pe rețelele de socializare în timpul pregătirilor! Adică mai trăgeau un ochi pe telefon între aparatele de la sală. Ceilalți, cărora le păsa de antrenamente, când vedeau își pierdeau și ei concentrarea. Rednic i-a amenințat de la început pe jucători că dacă va vedea astfel de episoade va trece direct la a-i da afară pe cei vinovați", au povestit sursele GSP.

Un alt episod este legat de Armando Cooper. Închizătorul panamez a avut cel puțin cinci antrenamente la care a întârziat: "Știa programul sau cel puțin ar fi trebuit să-l știe fiindcă era transmis public, doar că mijlocașul a ajuns după startul antrenamentului. I s-a atras atenția, o dată, de două ori, de cinci ori. Mai găsea scuze, ba că soția, ba copilul".

Dinamo s-a despărțit de Mezague, care vrea să dea clubul în judecată pentru a mai obține niște bani din vechiul contract, , Grozav, Delorge, Subotici, Penedo și Cooper, iar soarta lui Tade, Popovici și Tîrcoveanu e pecetluită.

"Femei, păcănele, Instagram / Dinamo-i pe ultimul plan"
Banner al suporterilor dinamoviști la începutul lunii noiembrie



sursa: www.gsp.ro

Comentarii