Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu-i mai vrea, dar ei nu vor să plece










Mircea Rednic s-a arătat dezmăgit de mai mulți jucători în acest sezon și a început ”curățenia” din prima clipă în care a ajuns la Dinamo. Până acum a dat mai mulți jucători afară și mai are în plan să renunțe la alți câțiva fotbaliști.




Printre cei pe care Rednic nu-i mai vrea la echipă și anul viitor se numără Georgios Katsikas (28 de ani/fundaș), Mircea Axente (31 de ani/ atacant) și Daniel Popa (23 de ani/atacant). Însă cei trei nu vor să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare.

"În ultima vreme am avut multe probleme. Au fost patru sau cinci antrenori în doi ani, 10-15 noi fotbaliști, nu a fost deloc stabilitate la Dinamo. Ceea ce are nevoie Dinamo acum, cred, e mai multă stabilitate", a declarat Katsikas la TV Digi Sport.

Nici Axente nu vrea să audă de o reziliere: "Nu am primit suficient de multe şanse. Eu cred că pot ajuta Dinamo".

Daniel Popa spune și el că nu vrea să plece: "Eu mai am contract cu Dinamo încă patru ani. Ştiu că se cere suma de 200.000 de euro pe mine. Orice echipă mă poate transfera dacă dă aceşti bani. Însă eu vreau să rămân la Dinamo, sunt tânăr. Mi-am pierdut încrederea din cauza situaţiei echipei. Şi eu sunt vinovat pentru această situaţie. Însă o vom scoate la capăt". 

Rednic i-a dat afară până acum pe Kino Delorge, Gicu Grozav, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Jaime Penedo, Armando Cooper, Andrei Tîrcoveanu și Sergiu Popovici.

10 meciuri
a jucat Axente pentru Dinamo în Liga 1 în acest sezon, reușind un singur gol






sursa: www.gsp.ro

Comentarii