Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Girona, un club din La Liga, îl vrea pe Salomao!











Diogo Salomao (30 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu Dinamo și evoluțiile foarte bune în tricoul alb-roșu l-au adus în atenția formației Girona, din prima ligă spaniolă.




Quique Carcel, directorul sportiv de la Girona, s-a interesat de mijlocașul lui Dinamo, după ce în vara acestui an jucătorul de bandă al spaniolilor Johan Mojica a suferit o ruptură parțială a tendonului și nu mai poate juca până la jumătatea anului viitor.

Deși au trecut câteva luni de la accidentare, Girona n-a reușit să-și acopere postul și s-a reorientat către Salomao.

Spaniolii au luat legătura prima dată cu fostul colaborator de la CFR Cluj, antrenorul Jose Gil, care i-a făcut o caracterizare lui Salomao, apoi directorul sportiv Quique Carcel l-a contactat direct pe intermediarul lui Salomao din România, Sergiu Dan.

”E adevărat că am fost contactat de cei de la Girona. Descrierea lui Salomao e foarte simplă: e profesionist și își dă mereu viața pe teren. Poate face față în La Liga.

E un lucru bun să fii sunat de cluburi importante, dar nu ne surprinde pentru că Salomao are o imagine bună în Spania. În 2015, Diogo a salvat-o pe Deportivo la Coruna de la retrogradare, după ce a egalat la 2 în meciul cu Barcelona”, a declarat Sergiu Dan pentru GSP.ro.

Antrenorul spaniol Jose Gil a colaborat cu CFR Cluj în sezonul 2014-2015, dar și în ultimele luni din era Paszkany la formația ardeleană.

Girona ocupă locul 10 în La Liga, cu 21 de puncte după 16 etape, și nu își face griji în privința retrogradării.

1.250.000 €
e cota de piață a lui Salomao, conform transfermarkt.de

20 de meciuri
a bifat Salomao în Liga 1 la Dinamo în acest sezon, reușind 6 goluri și fiind totodată cel mai bun marcator al "câinilor" din această ediție de campionat



sursa: www.gsp.ro

Comentarii