Post Top Ad


La Dinamo ar mai putea veni un om în Staff

 


La scurt timp după meci, atât Iuliu Mureșan cât și Gabriel Torje au explicat faptul că există probleme de ordin psihologic printre fotbaliștii lui Dinamo.

Oficialul lui Dinamo i-a numit pe unii fotbaliști ai echipei "foști jucători" și se teme că va fi prea târziu dacă revirimentul lor va veni abia după pauza din iarnă.


După un nou meci fără victorie, Gabi Torje a recunoscut că jucătorii sunt la pământ psihic şi că moralul este foarte scăzut în tabăra echipei din Ştefan cel Mare.


Ce spune Torje de planurile lui Dinamo de a duce un psiholog la echipă

Întrebat despre venirea unui psiholog la echipă, Gabi Torje a glumit că poate acesta va înnebuni şi a afirmat că nu ar avea cu ce să îi ajute pe ”câini” la momentul actual.


”Cred că avem un blocaj psihic, pentru că fizic, tehnic suntem pregătiţi, avem jucători de valoare, dar blocajul psihic intervine atunci când mai multe etape nu reuşeşti să acumulezi puncte.

Poate vine şi înnebuneşte psihologul! Nu-l aducem acum. Psihologul ştie depre viata, aici este altceva, este sport, nu ştiu cât ar putea să te ajute un psiholog despre fotbal"conform telekomsport.ro.


sursa foto: telekomsport.ro

Comentarii