Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un jucător de perspectivă refuză să se mai antreneze cu Dinamo

 




Unul dintre tinerii jucători legitimați la Dinamo refuză să se mai antreneze. Acesta nu s-a mai prezentat la echipă de două luni de zile și dorește să plece din „Ștefan cel Mare”.

Roberto Diniță, mijlocaș de 19 ani, legitimat la Dinamo București, dorește să părăsească gruparea alb-roșie. Fiul fostului atacant de la Sportul Studențesc, Laurențiu Diniță, nu dorește să mai audă de echipă și se gândește chiar să se lase de fotbal, conform playsport.ro


În luna septembrie, acesta a simțit că este tratat incorect de către Sorin Colceag, iar, după câteva sesiuni de antrenament sub comanda lui Dario Bonetti, el „a dispărut”. Nu s-a mai prezentat la niciun antrenament de două luni de zile. Chiar și Mircea Rednic, antrenorul de la echipa de seniori, a încercat să vorbească cu tânărul jucător.

Nu mai vrea să meargă la Dinamo. Nu știu ce legături are, dacă este vorba de Sorin Colceag sau altcineva. Copilul nu vrea să mai meargă la Dinamo și atâtat tot. Îmi doresc foarte mult să joace, dar dacă el mi-a spus că nu mai vrea la Dinamo, trebuie să găsim o soluție să putem merge în altă parte. Mircea Rednic l-a chemat la antrenament, dar copilul nu vrea să se ducă”.

Mie băiatul asta mi-a plăcut, recunosc ca nu am avut ocazia sa-l urmăresc prea mult, dar pot spune despre el ca are un fizic bun și da pase filtrante pe atacanți și le cam da și precise, exact ce lipsește la Dinamo la ora actuala. Mie îmi pare rău de acest copil, sper totuși sa se găsească o soluție și sa îl mai pot vedea la Dinamo. Si încă ceva ultimul meci a lui la Dinamo mi-a lăsat o buna părere, chiar mi-a plăcut ce a jucat, dar am înțeles la ora aceea ca s-a accidentat și de-aia nu s-a mai apelat la el.

Comentarii