Post Top Ad


Concluziile lui Rednic înainte de meciul Voluntari – Dinamo. Recuperări și accidentări pe ultima suta de metri

 Mirccea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înainte de meciul din campionat cu FC Voluntari.


Mircea Rednic prefațează meciul dintre FC Voluntari și Dinamo.


„Venim după o săptămână grea în care am dat posibilitatea tuturor să joace. Am reușit să recuperez doi jucători după accidentări: Filip și Iliev, dar i-am pierdut pe Carp și Espinosa.

Asta se întâmplă când jucătorii nu au meciuri în picioare și dau de antrenamente cu ritm ridicat. Nu sunt accidentări grave dar nu vreau să risc nimic. Andrei Radu nu face parte din lot pentru că vreau să îl văd și pe Niko și mai am și alte soluții.

 

E clar că avem nevoie ca de aer de puncte și vom face tot ce ne stă în putere. Ținând cont ce s-a întâmplat în ultimii ani m-a surprins parcursul lor dar nu au avut schimbări, au păstrat antrenorul și au avut și puțină șansă. Nu e surprinzător la felul cum joacă și sunt organizați.

Mi-aș fi dorit și eu un jucător cum e Tamaș, mai ales în defensivă unde avem probleme mari în zona centrală. Avem probleme și am încercat toți jucătorii acolo," conform Fanatik.ro
sursa foto: b1tv.ro

Comentarii