Post Top Ad


Dinamo ajunsa pe mana unor simpatizanţi stelişti - Declaratie socanta!

 
Cornel Dinu ne surprinde cu o declarație din interiorul clubului în care îl pune pe Negoiță într-o situație cel putin jenanta. Întrebarea mea este, dacă a știut acest lucru mai demult de ce nu a zis?! Ca-l știm foarte vocal în presa. 

Cornel Dinu, despre Ionuţ Negoiţă şi oamenii aduşi la Dinamo: "Clubul a ajuns pe mâna unor simpatizanţi stelişti"

Dinamo trece prin a doua insolvenţă, din cauza problemelor financiare, iar precedenta a fost în "mandatul" fostului finanţator, Ionuţ Negoiţă. În cele din urmă, omul de afaceri a cedat echipa spre absentul Pablo Cortacero. 

Cornel Dinu consideră Ionuţ Negoiţă şi colaboratorii săi ar fi avut un interes ascuns în legătură cu clubul.

"Lucrurile s-au accentuat după 2013, când echipa a ajuns pe mâna, paradoxal, unor simpatizanţi stelişti. Negoiţă şi cu cei care au venit în conducerea lui Dinamo, cu excepţia lui Bălănescu... 
E interesant că echipa a fost dată unor tipi care au vrut să-şi facă reclamă la Dinamo. Erau sponsori de câţiva ani prin servicii mai mult, decât prin bani direcţi la Dinamo. 

Lumea nu ştie. Atât Negoiţă cât şi cei aduşi din anturajul lui, al hotelurilor, al business-ului avut, erau stelişti la origine. Trec şi peste asta. Nu aveau nimic în comun cu profesionalismul. Onestitatea a fost decisă în alte conjuncturi", a adăugat dinamovistul conform Telekom Sport.sursa foto: stirileprotv.ro

Comentarii