Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic m-a vrut secundul lui la Dinamo

 



Ioan Andone a mărturisit că a fost dorit recent la Dinamo, acolo unde Nicolae Badea l-a chemat pentru a fi secundul lui Mircea Rednic: „Planul de insolvență va fi aprobat greu. Salvarea de la retrogradare se poate, dar ce faci după?

E foarte greu ce se dorește la Dinamo. Eu zic că e mai greu e să rezolvi situația economică, situația sportivă poate să fie rezolvată, Mircea a avut și mult ghinion, dar mai sunt puncte în joc, Dinamo poate să se salveze, are forța necesară.

Mircea Rednic m-a vrut secundul lui și i-am spus că vin doar ca șeful lui. M-am trezit cu un telefon de la domnul Badea, dacă pot să vin ca secund și i-am spus că vin, dar doar ca șeful lui”.

Nu sunt bani la Dinamo, nici pentru Marius Niculae, nici pentru Răducioiu, nu am vorbit cu Radu, nu știu ce i-au propus, ce nu i-au propus, dar el vrea să fie apreciat și să muncească pentru Dinamo, nu să meargă și să stea într-un birou”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii