Post Top Ad


Veste buna pentru Dinamo! "Sosirea mea este iminentă"
Într-o conferință de presă acordată astăzi cu ocazia lansării proiectului Dinamo Win, fostul atacant a spus că „sosirea mea este iminentă”.


„Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația.

Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club”. 


Efortul suporterilor este de apreciat. E o formă de recunoștință, de generozitate, e o mână de ajutor pentru o iubire necondiționată, numită Dinamo. 

Este foarte important ca de mâine să înceapă o serie de victorii ale lui Dinamo, e foarte important pentru a salva clubul din punct de vedere sportiv. Refuz să mă gândesc că Dinamo ar putea retrograda. Abia așteptăm ca suporterii să revină în tribune, echipa are nevoie de ei. 


Am senzația că mâine vom face un rezultat foarte bun la Voluntari, conform gsp.ro 

 


sursa foto: Fanatik.ro

Comentarii