Post Top Ad


Gabi Torje, luat la rost de Florin Răducioiu

 
Răducioiu pare ca și-a luat rolul în serios la Dinamo și încearcă sa găsească problema jucătorilor lui Dinamo din cauza căruia nu au mai învins de o buna perioada de timp.

Florin Răducioiu nu este de acord cu ultima declarație a lui Torje și ii atrage atenția ca s-ar putea sa greșească Torje. 

Florin Răducioiu a rămas dezamăgit de declaraţiile lui Torje din urma înfrângerii cu FC Voluntari.

După meci, Gabi Torje a recunoscut că fotbaliştii din Ştefan cel Mare sunt cu moralul la pământ, dar a negat că echipa ar putea fi ajutată de vreun psiholog.


”Declaraţia lui mă... îmi dă de înţeles că nu mai e nicio şansă, că nu mai sunt soluţii, că echipa din puncte de vedere psihologic e prăbuşită, nu e aşa.


Cât timp matematica nu te condamnă la o posibilă retrogradare, pentru că din păcate asta e realitatea, ai obligaţia, tu, împreună cu echipa ta, vorbesc despre Torje, de a lupta, de a da tot pe teren pentru a reuşi să câştige cu orice preţ meciurile.

Nu e o problemă că se pierd meciurile, dar meciurile trebuie pierdute cu onoare, trebuie pierdute, evident că nu doresc, dar dacă pierd, vreau să dau totul pe teren, ceea ce la Dinamo nu se întâmplă aşa ceva.


Asta trebuie să zică Torje, după părerea mea. Nu e vorba aici că nu ne mai salvează niciun psiholog, mai aveţi atâtea meciuri, încercaţi să vă regrupaţi, să regăsiţi spiritul de echipă pe care sunt convins că îl puteţi avea”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Comentarii