Post Top Ad


Veste proastă pentru Dinamo! „FIFA ne-a anunțat"

 FANATIK a aflat că Dinamo ar putea primi din nou interdicție la transferuri din cauza proceselor de la TAS intentate de Isma Lopez și Aleix Garcia.

președintele AFAN, Emilian Hulubei, aflat la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris, unde cazul lui Dinamo a fost discutat chiar pe data de 18 noiembrie.

„Chiar acum la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris s-a discutat despre cazul lui Aleix Garcia și Isma Lopez de la Dinamo. FIFA este nemulțumită de faptul că interdicția la transferuri pentru Dinamo a fost ridicată pentru că nu era normal să se întâmple asta!”, a declarat Emilian Hulubei pentru site-ul nostru.

Se pare că FIFA ȘI FIFPRO (Federația Internațională a Asociațiilor de Fotbaliști Profesioniști) vor să o dea exemplu pe Dinamo pentru crearea unui precedent care a stârnit reacții la nivel internațional: „S-a discutat despre caz și că ligitiul se află acum pe rol la TAS pentru impunerea interdicției la transferuri. S-a creat un precedent internațional și asta este durerea celor de la FIFPRO. Dacă era o problemă internă, nu aveau probabil ce să facă. Având în vedere că e o decizie care poate afecta internațional e altceva.


Captură Digi Sport

Comentarii