Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Măcar să ajungă la baraj". O glorie dinamovista nu și-a pierdut încrederea în Rednic și Dinamo. Ce spune

 




Costel Orac speră că Mircea Rednic o va duce pe Dinamo măcar pe un loc de baraj.


- Domnule Costel Orac, ce mai faceți? Aveți emoții pentru Dinamo?

- Situația e critică. Din păcate, Dinamo nu joacă nimic, nu poate să câștige!

- V-ați fi așteptatat ca Mircea Rednic să redreseze echipa în cele 7 etape de când a fost instalat?

- Ce să facă și Mircea dacă jucătorii n-au valoare?! Mulți dintre ei au venit pe rând, nepregătiți.

Se vede totuși o îmbunătățire a jocului.


- Toată suflarea dinamovistă așteaptă ca Rednic să realizeze miracolul, salvarea de la retrogradare. Credeți că e posibil?


- Acum nu cred, dar sunt convins că «Strâmbu'» va reuși să pună echipa pe picioare și să îndeplinească miracolul, salvarea de la retrogradare.

Măcar să ajungă la baraj, conform gsp.ro

Comentarii